Takimin Gol Attikca Kontur Kazan
-
Dört büyük futbol takımının aynı anda sponsoru olan Avea, futbolsever aboneleri için ligin ikinci yarısında heyecanı artıracak yeni bir kampanya yarattı.
Kampanya kapsamında, Avea’nın Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş veya Trabzonspor Futbol Paketleri’ne üye aboneler, takımları gol attıkça kontör veya dakika kazanacak. Taraftarı oldukları takımın attığı her gol için faturasız abonelere 3 kontör, faturalı abonelere 1 dakika hediye edilecek. Tüm hediye kontör ve dakikalar abonenin hattına otomatik olarak yüklenecek.alıntıdırda bişe sorcam gol yiyince kontor gidiyomu ?
-
eski uyesin forumda büyük harf yasak bilmiyonmu ?
-
azrail_baba bunu yazdı:
-----------------------------
eski uyesin forumda büyük harf yasak bilmiyonmu ?
-----------------------------pardon dayı üyelik hayatım boyunca ilk defa oldu ... c/p yaptım ondan oldu :S affed admin abü
-
gol attıkça deil de gol yedikçe kazanılan yok mu? :)
fenere yatırırım kontörleri, nasılsa paso gol yiyor :)
-
o şeye üye olduğun da haftalık periyodik olarak 12 kontürün gidiyo. eğer takımın 4 gol atarsa amorti :D 5 gol atarsa anca kara geçiyon :D
-
way ipneler ! her kampanyanın altına bi kazık çakmasalar olmucak yani =)
-
cold-m4 bunu yazdı:
-----------------------------gol attıkça deil de gol yedikçe kazanılan yok mu? :)
-----------------------------çok komiksin sen puhaha yıkıldım gülmekten
cem yılmazdan dermi aldın ??
-
yascakucuk bunu yazdı:
cold-m4 bunu yazdı:
-----------------------------gol attıkça deil de gol yedikçe kazanılan yok mu? :)
-----------------------------çok komiksin sen puhaha yıkıldım gülmekten
cem yılmazdan dermi aldın ??
Ama doğru sölüo be çocuk :) -
gol yemeyle olsa fb gs macından önce gs ye üye ol kontor yağar xD
-
mardinspor yok mu ? biz paso yiyoruz varsın bütün kontürler gitsin 250'şer 250'şer feda olsun :S