folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Taksicilik Yapan Yada Taksici Tanıdığı Olan

Taksicilik Yapan Yada Taksici Tanıdığı Olan

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

Kardeşim sayılacak bir arkadaş çok sıkıştıgı iş bulamadığı için istanbulda gece taksicilik yapmak istiyor.Nedir nasıldır yolu yordamı nasıldır.

Tahminen gecelik ne kadar bırakır ? v.s

Bile anlayan duyan gören varsa bi yazsın arkadaşlar..

Saygılarımla

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

hocam parası tatlı gelir taksicilik olaylarının gece olayları belli olmaz içmiş bir adam alırsın adam 20 lira yazar 200 atar üstü kalsın der iner gider tabi hangi durakta olduğu nerede olduğu önemli günlük anadolu yakasında 90-100 arasıdır (istanbul) gecelik yani en pahalı saraçoğlunun durağıdır 110 filandır yani taksi sahibine bıraktığın para gazı doldurtur arabayı yıkatıp teslim edersin bu şekilde yürüyor işler durak parasını araç sahibi veriyor bildiklerim bunlar

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jubei
    Jubei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

swordfish bunu yazdı:
    -----------------------------

Kardeşim sayılacak bir arkadaş çok sıkıştıgı iş bulamadığı için istanbulda gece taksicilik yapmak istiyor.Nedir nasıldır yolu yordamı nasıldır.

Saygılarımla

Arkadaşının SRC belgesi varmı ? sırf ehliyet ile olmuyor diye biliyorum ben ?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

Jubei bunu yazdı:

swordfish bunu yazdı:

Saygılarımla

Yoktur herhalde SRC belgesini bende bilmiyroum.

Yani taksi sayhibine 100 lira veriyorsun..Depoyu dolu aabayı temiz alıyorsun.Depoyu doldurup arabayı temiz teslim ediyorsun ?

Bumudur ?

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

swordfish bunu yazdı:

Jubei bunu yazdı:

swordfish bunu yazdı:

Saygılarımla

Yoktur herhalde SRC belgesini bende bilmiyroum.

Yani taksi sayhibine 100 lira veriyorsun..Depoyu dolu aabayı temiz alıyorsun.Depoyu doldurup arabayı temiz teslim ediyorsun ?

Bumudur ?

siktir et src felan ya lanet olası istanbulda 17 yaşındaki ehliyetsiz bebelere bile taksi veriyoralr senin arkadaşın hayli hayli yapar

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

O değil de bu korsan taksicileri nasıl bulucaz , taksi gördüğümüz zaman nasıl anlıycaz.

Ara sıra geliyorum istanbula şimdiye kadar bi kere bindim çok hesaplıydı , metrobüse filan binmem bidaha amk.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

src olayı yalan hacı. iş için istiyolarda kontrollerde hiç src istendiğini duymadım gormedim. işim gereği bende kurumsal araç kullanıyorum. bendede src4 olması gerekiyo ama daha alamadık bile :) kontrollerdede bi allahın kulu sormadı daha.

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

Taksı sahıbıne ve duragın mevkııne gore degısır bazıları src ısteyebılıyor hocam resmıyet olsun dıye :)

Taksı sahıbıne 100 120 lıra arası bırakırsın. 

Gece calıscagından aslında yarım parası bu. Ortalama 6000 lıra aylık verılmesı gerekıyor sabah calısan ve aksam calısan kısıler 2ye boldugunde o fıyata gelıyor.

Depoyu dolu arabayı yıkatıp bırakırsın vardıyan bıttıgınde.

Isıne gore ve yerıne gore kazanacagın para degısır. Arkadasın dedıgı gıbı adamın kafası guzel 2 muhabbet edersın 200 lıra atar gıder kımıde bıner kafası guzel 100 lıralık hesaba 20 vercem dıye laga luga yapar. Gecenın sakatlıgı budur. Gunduz calıssan bır sekılde halledersın . Kadıkoy bostancı ıstıkametlerınde ıyı kazanırsın. 

Durak olayını taksı sahıbı halledıyor.  

Bıldıklerım bunlar bunlar dısında ozel olarak sormak ıstedıgın bırsey varsa yarın sorayım

www.kriptopedi.com
Toplam Hit: 1869 Toplam Mesaj: 8