Taksim Tarafında Ucuz Kalınabilecek Yerler
-
Arkadaşlar okul projesi için İstanbul'a gidecek. Cumartesinden-salıya kalacak (bu hafta). Kızlar falan var. 3 kişi kalacaklar. Ucuz, güvenli, kalınabilecek yerleri bilen var mı ?
-
Bizim otele gelsinler hocam. Olabilecek en uygun fiyatı yaparım.
PM den detayları yollayabilirsin.
İstediğim bilgiler:
Tarih
Kişi sayısı
Oda sayısı
-
hacı taksim cihangirde oturuyorum bu taraflardaki oteller veya pansiyonlar apartlar vs. pahalı benden söylemesi tedarikli gelsinler geleceklerse
yanlış anlaşılmasın misafir etmek isterim ama hem yanlış anlaşılır hem kızlar rahat edemez hemde ailemle yaşadığım için misafir etme olanağım
olmuyo malesef ama geldiklerinde rehberlik edebilirim he bir de ben bi bakarım en ucuz kalınabilecek yerler neresi diye sana pm den ulaşırım
hocam merak etme
-
adının sonradan tarlabaşı olduğunu öğrendiğim yerde Atlas otel mi ne vardı yol üstünde :) 5 sene önce hazırlıktayken kalmıştık 4 kişi, 15 er liraydı :) tabi şimdi olsa kalmamda, hiç bişi de olmadı uyuduk gittik, kasa sağlam :)
MaviGozluDev tarafından 02/Eki/12 20:21 tarihinde düzenlenmiştir
ya da adamlar o kadar sakin çalıştılar ki hiç hissetmedik bile :D
edit : opusdei, hocam sizin otel ne yanda? arada yolumuz düşüyo , nadirende olsa konaklama gerekebiliyo :) -
MaviGozluDev bunu yazdı
adının sonradan tarlabaşı olduğunu öğrendiğim yerde Atlas otel mi ne vardı yol üstünde :) 5 sene önce hazırlıktayken kalmıştık 4 kişi, 15 er liraydı :) tabi şimdi olsa kalmamda, hiç bişi de olmadı uyuduk gittik, kasa sağlam :)
ya da adamlar o kadar sakin çalıştılar ki hiç hissetmedik bile :D
edit : opusdei, hocam sizin otel ne yanda? arada yolumuz düşüyo , nadirende olsa konaklama gerekebiliyo :)Tarlabaşı yenilenen kısım. Caddeye yakın.
Web siteden odaları görebilirsin.
@melik ve @Metin 7 nickli müridler mekanıma geldiler. Oda gördüler. Onlardan fikir alabilirsin.
Güvenlik yönünden endişelenecek bir durum sözkonusu değil. Geldiğinde de görürsün. Heryerde 24 saat kayıt yapan kamera var. 24 saat resepsiyon da var.
-
Ey allah beyler. İletiyorum geri donecegim
-
http://www.myapartistanbul.com/galata-plus-residence-103/#
İstiklal'in göbeğinde. Galatasaray Lisesinin yanından aşağı tophaneye doğru inen yolun sol tarafında 20 metre kadar aşağıda.