Taksim'de Bildiğiniz İyi Falcı Varmı ?
-
Gittiğiniz denediğiniz bir falcı var mı taksimde?
Varsa ne kadar süreyle nasıl ve kaça baktığını öğrenebilir miyim?
-
hönkk
-
iyi yalan söyleyenlerde aranır olmuş
-
falla bilmemneyle işim olmaz ama melekler kahvesinde bi karı varmış çok metediyorlar
-
Ben bakarım kahveye falan da gerek yok.
Şimdilik şu kadarını söyleyim sen bi yerde bi dua saklıyorsun ve bunun seni korduğuna inanıyorsun. Bu boynunda taşıdığın yada odan da olan bi dua olabilir.
Devamı için at bi 50 kağıt.... Tutmazsa paran aynen iade
-
okul kartınımı sorucan.
-
bugrahan45 bunu yazdı:
-----------------------------
okul kartınımı sorucan.
----------------------------- -
kızın biri tutturdu gidelim iyi dedim bende. Kızlar seviyor böyle şeyleri benim yapabileceğim birşey yok.
P.S : Okul kartıı esprisi güzel ama espri yapabileceğin yere kadar okumuşsun edti te buldum demiştim.
-
bugrahan45 bunu yazdı:
-----------------------------okul kartınımı sorucan.
-----------------------------:)))) yıkıldım ya :))
-
Fala falan inanmam ama Medyum Zodyak denen adam beni şoke eden bir fal bakmışdı... Medyum Zodyakdan sonra fala bakışım değişti... Adamın söyledikleri 2 yıl sonra çıktı ortaya... ve yüzyüze bile değildik telefonda yaptı bu işi...
Bir yakınımın eğitim ve iş durumu için sormuştuk; yakınım Boğaziçi Üni. okuyordu 2. sınıf mezun olmasına 4 ay kala rahatsızlanacağını ( psikolojik ) ve okulu bitiremeyeceğini rahatsızlığını 35 yaşına kadar çekeceğini ve düzeleceğini ama bu yüzden de tüm hayatının ve hayatımızın sıkıntılı geçeceğini söyledi. Ve maalesef günü gününe söylediği gibi yakınım şizofreni nedeni ile rahatsızlandı okullu bitirmesine 4 ay kala ve maddi manevi tam bir çöküntü yaşadık, yaşıyoruz.