Taksimde Tavsiye Ettiğiniz Türkü Bar
-
Taksimde bayan arkadaşımızla eğlenmeye gidebileceğimiz tavsiye edebileceğiniz temiz,güzel bir türkü bara ihtiyacım var.Nereleri tavsiye edersiniz?
-
balans var güzel teoman çıkıyodu cumaları
pikap var çok eğlenceli bir mekandır
kemancı var aynı şekilde çok güzeldir
küçük beyoğlu var orada gözüne güzel gelen bir bara oturup yemek + bira yapabilirsiniz
ama tavsiyem balans ve pikap
-
syntr bunu yazdı:
-----------------------------
balans var güzel teoman çıkıyodu cumaları
pikap var çok eğlenceli bir mekandır
kemancı var aynı şekilde çok güzeldir
küçük beyoğlu var orada gözüne güzel gelen bir bara oturup yemek + bira yapabilirsiniz
ama tavsiyem balans ve pikap
-----------------------------türkü bar istemiş canlı müzik değil :)
büyük kapıda bir kaç yer var güzel oraya gidin hengisi hoşunuza giderse oraya girin
-
türlü okumuşum ben onu sen at bunları :D türkü bar ne arar la taksimde sdlfş
-
Küçük beyoğlunu biliyorum orası o kadar iyi değil,birde türkü bar arıyorum sakin temiz bir mekan malum bayan arkadaşlarımızla gideceğiz.
-
MaskBar burası sanırım canlı-türkü müzik falan herhalde.
-
syntr bunu yazdı:
-----------------------------
türlü okumuşum ben onu sen at bunları :D türkü bar ne arar la taksimde sdlfş
-----------------------------Türlü bar olarak anlasanda olur türsüzde olur,sen söyle hele bildiğin güzelleri:D
Birde hani dükkanın ismini verdikten sonra yeri nerde bide onu tarif ederseniz malum taksimde mekan aramayalım bide :)
-
taksimde balans pikap kime sorsan gösterir, turiste sor götürür yane :D
-
taksimde ne yapacan yahu. Git kadıköye karınca bar var. Türkü bar inanılmaz güzel.. Bağlama gitar ve Tef var ensturmanlardan. Kafa yormayan sessiz sakin + uygun bi yer..
Balıkçılar çarşısının arkalarındaki bar sokaklarının birinde ufak bir gezmeyle bulursun.
-
hocam taksim hoş güzelde . . bi kasımpaşalı olarak taksimde kız arkadaşımla dolaşmayı uygun görmem . . emniyetli yer ama eskisi gibi değil . . heryerden tip tip insanlar çıkıyor adam cinayet işler orda :D toplu halde apaçileri saymıorm . .