Taksim'e Yakın Yerleşim Yerleri
-
taksime yakın hangi semtler vardır . yürüyüş mesafesinde olursa bana daha uygun olur . galata kulesi tarafları eminönü sultanahmet tarafı vs . bu taraflara yürüyüş mesafesi olsun istiyorum . otobüsle uğraşmayayım istanbulda
-
levent fln var mecidyeköy şişli
buralardan metro ile 5 dakikada geçersin
daha çok metroya yakın yerlere bakarsan rahat edersin yürümene bile gerek kalmaz
-
Allura bunu yazdı
levent fln var mecidyeköy şişli
buralardan metro ile 5 dakikada geçersin
daha çok metroya yakın yerlere bakarsan rahat edersin yürümene bile gerek kalmaz
onları bana bi saysan kardeşim . avrupa yakasını pek bilmiyorum .
-
kasımpaşa, şişli, osmanbey, cihangir, karaköy
-
ev tutmayı falan düşünüyorsan , taksimde yaşanmaz ( travesti torbacı müptezel vb değilsen )
işin taksimdeyse metro diye bir alet var bayaa uzattılar onu ama sen 4. levent e kadar olan duraklarda aran bence misal osmanbey/kurtuluş/ergenekon , mecidiyeköy/şişli/fulya , 4.leventte kiralar daha ucuz ayrıca
-
xzxz bunu yazdı
ev tutmayı falan düşünüyorsan , taksimde yaşanmaz ( travesti torbacı müptezel vb değilsen )
işin taksimdeyse metro diye bir alet var bayaa uzattılar onu ama sen 4. levent e kadar olan duraklarda aran bence misal osmanbey/kurtuluş/ergenekon , mecidiyeköy/şişli/fulya , 4.leventte kiralar daha ucuz ayrıca
dostum hayatımdan otobüs tren metro vs hepsini çıkartmak istiyorum . o yuzden yürüyüş mesafesi aradım ama zor görünüyor . metroya razı hale geldim
-
Şişhane