folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Taksitli Alisveris Hizmeti Veren Site Acmak

Taksitli Alisveris Hizmeti Veren Site Acmak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek

Muhakkak yasal bi engeli vardir yada ihtiyac yoktur ama sorayim

Misal arkadasim telefonunu satiyo,almak istiyorum ama taksitle,sanalpazarla kargoyla  falan ugrasmadan boyle bi hizmet verilebilir mi sadece elden teslim alisveris icin yada bu siteler neden boyle bi hizmet vermiyolar kargo sarti olmadan

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PcK0
    PcK0's avatar
    Erkek

Sorunun kıçından başlıyorum.

Siteler böyle hizmet veriyorlar. Senin söylediğinde eğer firma araya girmeyecekse ilan sitesi görevi görür. Sahibinden gibi.. Telefon numarası orada yazıyor. İsteyen arıyor istemeyen aramıyor..

Taksitli satışta ise telefonu satması kolay ama parayı alması zor. O yüzden kimse tercih etmiyor.

Ayrıca taksitli satış olayları hala istenen ve talep gören şeyler. Aslında bu her ürün için bir gelir kapısı. Ama sistemini bilmek lazım.

PcK0 tarafından 25/Ağu/15 20:49 tarihinde düzenlenmiştir

Sadece bi imza..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek

Yok yine site araya girecek hersey ayni sadece kargo olayi olmayacak alici urunu aldim dediginde para saticiya aktarilacak, arada urun elden teslim edilmis olacak soyle bisey bulundugun bolgede birinden urun almak istiyosun bi dukkana gidip karti cekiyosun alici parasini aliyo sen urunu yolunuza devam ediyosunuz mantik bu 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek

Fatura? Vergi? 

delimiyim ben?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mavii
    mavii's avatar
    Erkek

anladığım kadarı ile arkadaşının telefonunu satın alacaksın ama taksitle ödemek istiyorsun.. atm'den taksitli avans çekebilirsin, kuyumcudan taksitle altın alabilirsin (vade farkı koyar), tanıdığın birisinin dükkanı var ise onun pos cihazından çekersin (parayı ertesi gün alırsın). Bu tarz şeyler yapabilirsin..

Toplam Hit: 573 Toplam Mesaj: 5
e-ticaret