Talabaninin PKK Ya Karşı Bize Verdiği Sözü Gördük
-
Forumdada konusu geçmişti işte Talabani,Barzani bize yardım edicek.Bazılarıda demişti işte Kürdistan tehtid değil aksine bize yarayacak diye.Alın görün işte yarıyomu yaramıyomu.Basına verdiği yanıt ben böyle bişey demedim diye.Dememişmiydim bu adamlar eski PKK yardakçısı diye ? dememişmiydim bunların bize 1 gram yardımı dokunmaz diye.Birileride hala bu konularda ilerlediğimizi zannede dursunlar.
-
yav seçim öncesi erdogan çökmüştür dizinin dibine talabani amcasının demiştir böle böle bişiler yapalım da oylar artsın biraz, o da tmm demiştir. yksa talabani 15 gün sonra mı yalanlıycak böyle birşeyi ?
-
bizm mal hükümet işte nabcan bilader bu adamlardan medet umuyorlar 1 avuç kürt toplanmış orası burası bizm kürdistanı kururoz lan siz qimsinz a*k bunlar kendileri zaten pkk ya yardım edior bizm mal hükümette abd ve bunlardan medet umuyorlar hay Allam adamalr zaten bölmeye çalışıor bizi bide pkk ya karşı sözmü verceqler elimde olsa atarım ıraqa atom bombasınıı zaten gebermiş ülke ne terörüst kalır nede başka bişi şerefşizler :@ :S :S sinir oluorm abi vala ya
-
talabani ve barzani 2 tane dönek köpek bunlar siyasetin orospusu olmuş şerefsizler.
-
geberlanxD bunu yazdı:
-----------------------------
bizm mal hükümet işte nabcan bilader bu adamlardan medet umuyorlar 1 avuç kürt toplanmış orası burası bizm kürdistanı kururoz lan siz qimsinz a*k bunlar kendileri zaten pkk ya yardım edior bizm mal hükümette abd ve bunlardan medet umuyorlar hay Allam adamalr zaten bölmeye çalışıor bizi bide pkk ya karşı sözmü verceqler elimde olsa atarım ıraqa atom bombasınıı zaten gebermiş ülke ne terörüst kalır nede başka bişi şerefşizler :@ :S :S sinir oluorm abi vala ya
-----------------------------ordaki teröristlerin yanında bide günahsızlarıda yakıcaksın öyle mi
atom bombasının etkileri bizm ülkeye de zarar getirir ayrıca
tabi başka ülkelerle başın belaya girer insan hakları! ihlal edildi diye
cok kolay zannediyosun atom bombası atalım kurutalım mantıklı düşün de konuş yorum yaz
ayrıca "k" harfi galiba kaldırıldı Türkce den "q" kullanılıyor?
-
geberlanxD bunu yazdı:
evet ya red alert ta o bölüm çok güzel :) :) töveb tövbe...