Tam Takım Canon 600D
-
canon 600 d body 18-55mm kit lens 50mm f1.8 lens kit lens için parasoley ve uv filtre 2 adet batarya lowepro çanta 8gb toshiba class 10 disk ürün haziran ayında hayydam da nova dan alınmıştır 2 yıl garantilidir. 1700 tl 5377027703
-
shutter kaçta ? resım var mı body ı ne kadar bıraksın en son kıtlens ıle bırlıkte ? Ne amaçla kullandın makinayı alalı ne kadar oldu ?pardon bu hazıranda almıssın sanırım garantı global mı yoksa yalcınlara mı sevkedıyor yoksa hayyam denen yerde nova adındakı fırmayamı gondermek gerekmekte ?
-
50mm f1.8 lens sadece bu?
-
gg ye koy dakika sürmez hemen satarsin fiyat cok beles bi fiyat bedava dahi desen yalan olur 5 liraya kıy gg ye koy hemen satarsin.1800 den asagi satilmaz bari zarar etme
-
makina fotoğraftan çok video amaçlı kullanıldı zaten almak isteyen olursa glidecam de satılık.
üzerinde kıçında başında hiç bi yerinde çizik yoktur. 0 gibi
1500 shutter civarında olması lazım.
tr garantilidir spot olarak almadım 2 yıl.
2 adet lens verdiğimi belirtmiştim ilanda.
1 adet kit lens
1 adet 50 mm f1.8
-
scarletbeard2 bunu yazdı:
-----------------------------
gg ye koy dakika sürmez hemen satarsin fiyat cok beles bi fiyat bedava dahi desen yalan olur 5 liraya kıy gg ye koy hemen satarsin.1800 den asagi satilmaz bari zarar etme
-----------------------------gg yi hiç kullanmadım uğraşmak ta istemiyorum sahibinden donanimhaber bi de buraya açtım ilanı.
-
bende ayni fotograf makinasi satiyorum senin dedigin fiyata direk acar acmaz cokerler sitede avcı gibi sürekli bekleyenler var ne düser gibisinden.
-
ya walla daha koymadım ama bu gidişle koyacam