Tamir Süresi
-
teknosadan aldığım sony telefonumu 23 ağustosta garantiye(garanti kapsamında) verdim. yamulmuosam 20 işgününü aştı ve hala tamir olmadı.(anakart değişim bekleniyor.). şimdi para iadesi istemek istiyorum, nasıl yapabilirim ? telefonu aldığım teknosaya mı gitmem lazım, yoksa elden telefonu verdiğim kartal kvk teknik servise mi ?
-
Farketmez. Ancak nereye başvurursan başvur red cevabı alırsan bunu yazılı ve kaşeli olarak belirtmelerini iste. Sonrasında aldığın kağıdı ve fatura fotokopisin tüketici hakem heyetine yapıştır gitsin. Telefon yapılırsada sakın alma bırak onlarda kalsın. Zaten büyük ihtimalle olmaz diyecekler genelde telefonun sıfırını verelim konu kapansın modundalar.
-
mkyb bunu yazdı
Farketmez. Ancak nereye başvurursan başvur red cevabı alırsan bunu yazılı ve kaşeli olarak belirtmelerini iste. Sonrasında aldığın kağıdı ve fatura fotokopisin tüketici hakem heyetine yapıştır gitsin. Telefon yapılırsada sakın alma bırak onlarda kalsın. Zaten büyük ihtimalle olmaz diyecekler genelde telefonun sıfırını verelim konu kapansın modundalar.
eyv hocam. heyete gidince para iadesi almam kesin mi peki ? yoksa şans mı o da.
-
Eğer dediğin gibi 20 günü geçtilerse paranı kesin alırsın için rahat olsun.
-
Paranı elbet alırsın aynı olayı yaşadım. Teknosa'da çalışan arkadaşım, "sessiz sakin müşterilere vermiyoruz biraz yırtık olanlara hemen paralarını iade ediyoruz" demişti. İçerden adam bulup paraiadesi alacaktım ki, 20. gün gelmiş telefon.
-
teknik servise gidip isteğimi belirttim ve
Cihaz Durumu: Ücret İadesi Bekliyor - Üretici Onayı Bekliyor yazıyor artık sitede.
şimdi bu süreç ne kadar sürer ?
bir de onaylanırsa tüm kutu içeriğini istiyorlarmış. ben de kullanım kılavuzunu atmıştım. o hariç her şey var. kulaklık şarj aleti garanti belgesi vs. sıkıntı çıkarırlar mı ?
-
fikri/tanıdığı olan yok mu
-
nurulmac11 bunu yazdı
teknik servise gidip isteğimi belirttim ve
Cihaz Durumu: Ücret İadesi Bekliyor - Üretici Onayı Bekliyor yazıyor artık sitede.
şimdi bu süreç ne kadar sürer ?
bir de onaylanırsa tüm kutu içeriğini istiyorlarmış. ben de kullanım kılavuzunu atmıştım. o hariç her şey var. kulaklık şarj aleti garanti belgesi vs. sıkıntı çıkarırlar mı ?
sıkıntı çıkarmaz çıkarsa bile kaç ay olmuş amg pislik yap