Tanışmak İstiyorum Ama Nasıl?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Free_Mans
    Free_Mans's avatar
    Erkek

Arkadaşlar devamlı gittiğim bir restaurant var. Buraya yeni işe girmiş bir kız gördüm. Öyle ahamlı şahamlı bi güzelliğide yok ama ne bilim kendisinde pozitif bir enerji hissettim. 

Her zaman aynı arkadaşımla giderim restauranta ve son 1 haftadır da o kız gelip bakıyor bizim masamıza. Ben biraz daha yakın oldugum için daha erken varıyorum ve kız geliyor gülümseyerek bir şey alırmısınız diye soruyor. Aslında oda biliyor ki diğer arkadaşı beklediğimi.  diğer masalara servis falan yaparken bakışıyoruz vs vs. Ama muhabbetimiz daha ne alırdınız şunu alırdım afiyuet olsun vs den öte geçmedi.

Şimdi nasıl olurda ben bu kızla muhabbete girebilirim. Tanışmak falan istiyorum taktikleriniz nelerdir. Kimseyi incitmeden hargür çıkartmadan nasıl bunu yapabilirim. Amacım sapıklık falan da değil sadece çok hoşuma gitti ve tanışmak istiyorum.  

www.homecept.com | Ev dekorasyon ürünleri, konsept tasarımlar
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Free_Mans
    Free_Mans's avatar
    Erkek
    konu yanlış yerde açmışım. Mod arkadaş bunu sileiblir.

www.homecept.com | Ev dekorasyon ürünleri, konsept tasarımlar
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arlong
    Arlong's avatar
    Erkek

_aa siz yeni girdiniz galiba işe ben sizi onceden gormuyodum?

_evet yeni girdim blalalblala

_oh oh güzel olmuş hayırlı olsun onceen nerde çalışıyodunuz bende şurrrrdaki yerde oturuyorum veya çalışıyorumda öğle araları yemeğe geliyoryum vvs.vs.vs.v.s

hocam ben marketteki kasiyerlerle falan tanışmak için hep bu yontemi kyullanıyorum gayette güzel en azından tanışma faslını boyle yapabilirsin tavsiye ederim.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmutxTR
    UmutxTR's avatar
    Erkek

-Hoşgeldiniz ne alırsınız?

-Hoşbulduk, bilmiyorum ki bugün çok kararsızım acaba ne yesem?

-Menü verebilirim isterseniz?

-Ya hayır menü değilde, sizce ne yemeliyim? Ne tavsiye edersiniz?

- xxx imiz var çok güzel isterseniz getirebilirim.

-Tamam bana xxx verin o zaman, zevkinize güveniyorum, sizde sever misiniz xxx i?

-Evet bayılırım..

-Bu arada ben ahmet, buranın müdavimlerindenim.

-Hımm bende merve, yeni başladım daha.

falan filan..

:) bol sanş..

Tbt Haftanın Sözü LynXMaSTeR; Bu cep numaralarını arayıp ben sizin hattınızı almak istiyorum, bana devredin, masrafları benden, üzerine de 100 lira vercem deyim belki satarlar.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaltz
    Kaltz's avatar
    Erkek

as3programmer bunu yazdı:
    -----------------------------
    konu yanlış yerde açmışım. Mod arkadaş bunu sileiblir.
    -----------------------------

bence dogru yere açmışsın :/ 

365 gün 6 saat %100 müşteri memnuniyeti ilkesiyle Hosting, domain, web tasarım, grafik tasarım hizmeti veren BS Web Group, siz müşterilerimiz için web sitemiz üzerinden yapılan alışverişlerde sizlere özel %15 indirim imkânı sunuyor. Bizi tercih ettiğiniz için TEŞEKKÜR EDERİZ... www.bswebgroup.com
Toplam Hit: 939 Toplam Mesaj: 5