Tanıtım: Kredisizaraba.Com
-
Selam beyler, bi web sitesi kuruluşunda daha yer aldık inceden hem tanıtım yapayım hemde pek bilinmediğini düşündüğüm bir araç satım sisteminden bahsedeyim.
otocenter gibi yerlerde belli bir miktar peşinat alıp gerisini senetle veren firmalar kurulmuş. eski usule geri dönmüşler yani. (tanışma şeklimiz bizde o şekilde bir araba aldık)
yüzde 1.5 - 3 arası vade farkı koyup araç satıyorlar. Genelde 16 aydan fazla senet yapmıyorlar.
günümüzde araç kredisi almak gittikce zorlaşıyor. Sebebine gelirsek;
1- geç yatırılan kredi kartı extresi bile bankadan kredi çekmek istediğimizde karşımıza engel olarak çıkıyor(bir çok kişinin kolayca bozulan banka sicili)
2- yeni çıkacak araç kredi yasasına göre 24 aydan fazla araç kredisi vermeyecek
3- zorunlu kasko olayı yok
4- araç yaş sınırı yok (banka 5 yaşından büyük araçlara kredi vermiyor)
5- eşi dostu alıp "acaba onlara çıkar mı" düşüncesine gerek yok
siteye gelince yeni kuruldu şuanda 100 küsür araç var. çok ahım şahım bişey değil klasik ilan sitesi.
---------------
şuanda tüm örnekler istanbuldan ama diğer illerde de vardır eminim, şuan sitede yok o ayrı.
-
Guzelmis haberimiz oldu
Aslinda bircok insan bu durumdan muzdarip boktan konulara gelince insanlar orgutlenmeye hazir
Aslinda orgutlenicen rutin islerin disinda elini ayagini cekicen bankalardan gor bak eglenceyi ama nerde
Neyse hican iyi oldu
Bi sorum olucak sadece site mi? Sana ait yoksa arabalarla ilgili bi calismada varmi
Maksat oyle bi durumda yabanciya gitmesin onerecegim bi kac kisi varda.
-
sorry_13 bunu yazdı
Guzelmis haberimiz oldu
Aslinda bircok insan bu durumdan muzdarip boktan konulara gelince insanlar orgutlenmeye hazir
Aslinda orgutlenicen rutin islerin disinda elini ayagini cekicen bankalardan gor bak eglenceyi ama nerde
Neyse hican iyi oldu
Bi sorum olucak sadece site mi? Sana ait yoksa arabalarla ilgili bi calismada varmi
işin site kısmındayım hocam ince düşüncen için sağol:) ama olurda bi araba almayı düşünürsen belki peşinatı düşürme konusunda yada vade oranını indirme konusunda site lobisi kurup baskı yapabilirim haber et yani olursa:)
-
cemnet bunu yazdısorry_13 bunu yazdı
Guzelmis haberimiz oldu
Neyse hican iyi oldu
işin site kısmındayım hocam ince düşüncen için sağol:) ama olurda bi araba almayı düşünürsen belki peşinatı düşürme konusunda yada vade oranını indirme konusunda site lobisi kurup baskı yapabilirim haber et yani olursa:)
Eywallah hocam isim duserse yapisirim yakana sagolasin
bu arada site sahibinden.com gibi ama nedense cakma havasi vermiyo orjinal duruyor yani
Pek anlamam ama
Su logo ve uye olma uye girisi kismina logonun en'ini kapliycak sekilde sexsi bi banner cok daha guzel yapicaktir.
Ayrica eger tanitimi guzel bi sekilde yapar ve bu galerileri daha fazla ayarlarsan mesela 5000. Arac falan olursa o zaman farkli projeler uygulanabilir. %80 senin cabana bagli
Ama bu site tutar diye düşünüyorum...
-
haber et tabiki her zaman
kalıplaşmış bir sahibinden yapısı var kabul tasarım neden daha iyi olmasın ki ??
şuanki hedef araç sayısını arttırmak zamanla daha sert reklamlar yapılmalı, mailing,sms etc.
ek olarak bence her proje tutar sadece ilgilenmek lazım
-
tenzih ederek söylüyorum hangi göte güvenerek senetle araba veriyorlar anlamadım hayırlısı hocam başarılar
-
DevilKingtr bunu yazdı
tenzih ederek söylüyorum hangi göte güvenerek senetle araba veriyorlar anlamadım hayırlısı hocam başarılar
bakkalların veresiye satış yapmasi gibi bişey bu hocam. Adam her an evini taşıyıp borcunu odemeden kaçabilir korkusu kısmen var. Ama ayakta kalabilmek için büyük marketlerle yarışabilmeleri için veresiye vermek zorundalar.
Öte yandan senetli satınca haciz koyabiliyorlar arabaya. Ufakta olsa bir güvenlik önlemi.
-
Hocam bu resim yerine, otomobil tarzı birşey koysan daha iyi olur.
bu arada hayırlı olsun.
-
HoLyCat bunu yazdı
Hocam bu resim yerine, otomobil tarzı birşey koysan daha iyi olur.
bu arada hayırlı olsun.
daha sempatil bişeyle değiştirdim sağol:)