Tanıtım Videosu Hazırlayabilecek Olan Var Mı? Ücretli
-
bu Tarjda bir video gerekiyor bir ürün verecegiz ve bu sekilde harika bir video hazirlanmasini istiyoruz. Video min 3 max 4 dklik bir sey olmali birde ürününün üretim sürecinde bizim cektigimiz videolarla birlikte hazirlanip bize teslim etmeli
Tamamı 3 veya 4 dk olacaktir. Cidden klas ve profesyonel birsey olmasi gerekiyor. Birde makul bir fiyatlı tabiki.
scarletbeard tarafından 05/Ara/16 20:16 tarihinde düzenlenmiştir -
bizim dükkanın 2 aylık kira parasına bu işi yapıyorlar :/
makul fiyat derken? -
tosun bunu yazdı
makul fiyat derken?300 tl 500 tl. Bironlukta bir çok kişi yaparim dedi fakat kesinlike tahribattan birisiyle calısmam daha hayirli ve dogru oluyor.
-
scarletbeard bunu yazdıtosun bunu yazdı
makul fiyat derken?300 tl 500 tl. Bironlukta bir çok kişi yaparim dedi fakat kesinlike tahribattan birisiyle calısmam daha hayirli ve dogru oluyor.
kılas , profesşınıl 300-500 disco disco :) olmaz hocam o iş sen bence bionlukda yaparım diyen varsa ona yaptır zannetmem kimse ofiyata yapmaz dost işi desen pro seviye 4kdan aşşğı yapmazlar.
-
hocam tanıtım filmi çeken arkadaşım var istersen yönlendiririm ama o fiyatlar çok düşük sanmam yapacağını..
-
DevilKingtr bunu yazdı
hocam tanıtım filmi çeken arkadaşım var istersen yönlendiririm ama o fiyatlar çok düşük sanmam yapacağını..
Evet 3000 tl civarlariymis bizde
Su tarzlarda biseyler yapacagiz diye dusunuyoruz.