folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Tanoth (Online Browser Oyun)

Tanoth (Online Browser Oyun)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

bu oyunu oynayan varmı.. varsa birleşelim diyecektim. ekip kuralım..  tek başına sıkıcı oluyorda.. buda bitefihgt trarzı bir oyun.. karakter var skill falan yapıyorsun.. oynayan arkadaşlar burada belirtebilirlermi acaba?

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

oyunda nickim aynı FeRoCi oynayan arkdaşlar ordan ulaşabilirler-- yada burdan da ulaşabilirler.... tbt olarak bi lonca kurmak istiyorum... 

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

bende zamanında travian'da kurmak istiyordum :)

diğer arkadaşlarda ogame'de kurmak istiyordu ama hic birimiz başaramadı :D

senin söyledigin oyunu ise ilk senden duydum,Travian oyna :) en güzeli O :) 

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ömer Kerem
    MuTReFT
    MuTReFT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Beş para etmez bir oyun ve tamamen para tuzağı(!)

Oyuna başlarken 5-10 arası kan taşı veriyor, eşya alabilmek için, listeyi yenilemek için vs. bir dünya işlem işin kan taşına istiyor, elinizdeki taşlar bitince yenisini sadece para ile alabiliyorsunuz(kredi kartı, pay-pal). Hiç bir şekilde çıkmıyor. Kesinlikle tavsiye etmiyorum, ama illa oynucam diyorsanız açın bir karakter bir hafta bile sürmeden kan taşlarınız bitiyor zaten :)) 

Kurgular iyi gibi ama tamamen para göz herifler. 

Mecburi not: Cahilliğin verdiği CESARET ile ettiği lafın nereye gideceğini hesap edemeyen, düşünemeyen, fikir yoksunu mahlukatlara CEVAP vermiyorum. Adalet Ve Kalkınma Partisi - İstanbul Beyoğlu Teşkilatı 2024/1 dönem aktif üyesi.
Toplam Hit: 935 Toplam Mesaj: 4