Tanrı Çekti Tüm Resimleri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karatahta
    karatahta's avatar
    Erkek

Sagopa "Bir Pesimistin Gözyaşları" albümünden TANRI ÇEKTİ TÜM RESİMLERİ şarkısı....Söyleyenler Sagopa ve Fuchs...

Fuchs'u zaten Türkçe rap dinleyen arkadaşlar yakından tanır..ses tonu çok iyi olan ve lirikleride sağlam bi mc dir...

Buyrun Link

http://rapidshare.de/files/10805653/04_-_Sagopa_kajmer_-_Tanr___ekti_tuem_resimleri.mp3.html

Saygılar...Türkçe Hiphopa destek için lütfen hiphoptr  dergisi alın..2. sayısı çıktı...(reklamda yaptık ama idare edin hayırlı bi iş)

Çekil,Önümden Çekil...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cLust3R
    cLust3R's avatar
    Erkek

SaGoPa feat. Dr. Fuchs tan mükemmel denilecek 1 parça daha  yaws bn wericktim bu sarkınn linkini  nese paylaşımın için saol 

Derin rüyalar gördüm maceramda etrafıma acldıgımda kalplerin hepsi darda karsılıklı wurulan yumruklar güllerin yaprakları gibi agır agır yere carparken içimde kopan fırtınılara tepkisizdi dilim, sırtı dönük 1 duwara bakan göslerimdeki yasları silerken yıllarca koşan bu ayaklarda kalmayan derman sordu ne zmn sönecek bu ateşim ne zmn sönücek bu güneşim soluksuzca werdigim emeklerim kumsaldaki kum taneleri kdr degersizz......  sözlerinin birasını yaziim dedim

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karatahta
    karatahta's avatar
    Erkek
    _RapBoy_ bunu yazdı:

SaGoPa feat. Dr. Fuchs tan mükemmel denilecek 1 parça daha  yaws bn wericktim bu sarkınn linkini  nese paylaşımın için saol 

Derin rüyalar gördüm maceramda etrafıma acldıgımda kalplerin hepsi darda karsılıklı wurulan yumruklar güllerin yaprakları gibi agır agır yere carparken içimde kopan fırtınılara tepkisizdi dilim, sırtı dönük 1 duwara bakan göslerimdeki yasları silerken yıllarca koşan bu ayaklarda kalmayan derman sordu ne zmn sönecek bu ateşim ne zmn sönücek bu güneşim soluksuzca werdigim emeklerim kumsaldaki kum taneleri kdr degersizz......  sözlerinin birasını yaziim dedim

tamam ya sorun deil ;) sende ihtiyar heyeti albümünden verirsin...

Çekil,Önümden Çekil...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbbsg.
    agrilion
    agrilion's avatar
    Erkek
    saolun beyler ben de arşive ekliyorum hemen

Ben Kapitalizmim ve bankacılar benim evlatlarım.
Toplam Hit: 1436 Toplam Mesaj: 4