Tanrı Çekti Tüm Resimleri
-
Sagopa "Bir Pesimistin Gözyaşları" albümünden TANRI ÇEKTİ TÜM RESİMLERİ şarkısı....Söyleyenler Sagopa ve Fuchs...
Fuchs'u zaten Türkçe rap dinleyen arkadaşlar yakından tanır..ses tonu çok iyi olan ve lirikleride sağlam bi mc dir...
Buyrun Link
http://rapidshare.de/files/10805653/04_-_Sagopa_kajmer_-_Tanr___ekti_tuem_resimleri.mp3.html
Saygılar...Türkçe Hiphopa destek için lütfen hiphoptr dergisi alın..2. sayısı çıktı...(reklamda yaptık ama idare edin hayırlı bi iş)
-
SaGoPa feat. Dr. Fuchs tan mükemmel denilecek 1 parça daha yaws bn wericktim bu sarkınn linkini
nese paylaşımın için saol Derin rüyalar gördüm maceramda etrafıma acldıgımda kalplerin hepsi darda karsılıklı wurulan yumruklar güllerin yaprakları gibi agır agır yere carparken içimde kopan fırtınılara tepkisizdi dilim, sırtı dönük 1 duwara bakan göslerimdeki yasları silerken yıllarca koşan bu ayaklarda kalmayan derman sordu ne zmn sönecek bu ateşim ne zmn sönücek bu güneşim soluksuzca werdigim emeklerim kumsaldaki kum taneleri kdr degersizz...... sözlerinin birasını yaziim dedim

-
_RapBoy_ bunu yazdı:
SaGoPa feat. Dr. Fuchs tan mükemmel denilecek 1 parça daha yaws bn wericktim bu sarkınn linkini
nese paylaşımın için saol Derin rüyalar gördüm maceramda etrafıma acldıgımda kalplerin hepsi darda karsılıklı wurulan yumruklar güllerin yaprakları gibi agır agır yere carparken içimde kopan fırtınılara tepkisizdi dilim, sırtı dönük 1 duwara bakan göslerimdeki yasları silerken yıllarca koşan bu ayaklarda kalmayan derman sordu ne zmn sönecek bu ateşim ne zmn sönücek bu güneşim soluksuzca werdigim emeklerim kumsaldaki kum taneleri kdr degersizz...... sözlerinin birasını yaziim dedim

tamam ya sorun deil ;) sende ihtiyar heyeti albümünden verirsin...
-
saolun beyler ben de arşive ekliyorum hemen