Tanrılar Çıldırmış Olmalı
-
Beyler bu seriyi izlemenizi tavsiye ederim.Eski bir film olmasına rağmen gayet güzel bi film.Baymıyor adamı.
-
çocukken çok güldürüyordu da büyüdükten sonra güldürmedi pek :) ama güzel filmler izlemeyen varsa izlesinler :) yerlilerle ilk temas :)
-
efsanedir ya
-
çocukluğumda ailecek izlerdik ne günlerdi ya
-
manyak filmdi bu yaa :D
-
sene 1992 ler 1. filmini ailecek seyrediyoruz rahmetli hayatta o zaman. muz ağaçlarının parçalandığı sahnede annemin unutulmaz ve yıllarca aile içinde espiri haline gelen cümlesi "uuuu biz muz bulamayiruk bula muzlari ezeyile" ertesi akşam rahmetli muzlu pastayla gelmişti eve. o zamanlar şimdiki gibi meyveler 4 mevsim bulunmuyordu herhalde pastasıyla idare etmiştik. 20 yılda çok şeyler değişmiş hayatımızda
-
oliWeR bunu yazdı
sene 1992 ler 1. filmini ailecek seyrediyoruz rahmetli hayatta o zaman. muz ağaçlarının parçalandığı sahnede annemin unutulmaz ve yıllarca aile içinde espiri haline gelen cümlesi "uuuu biz muz bulamayiruk bula muzlari ezeyile" ertesi akşam rahmetli muzlu pastayla gelmişti eve. o zamanlar şimdiki gibi meyveler 4 mevsim bulunmuyordu herhalde pastasıyla idare etmiştik. 20 yılda çok şeyler değişmiş hayatımızda
way bea, bi film insana neler yaşatıp neler hatırlatabiliyor..
ben daha ağaçta bir meyve ikene de varmış ama ben yeni izledim, başta bunun neresi komik diye anlamaya çalışırken sonuna kadar gerçekten güzel ve filmin olması gerektiği kadar bir filmmiş, güzel paylaşım
-
biraz izliyim dedim önceden bölük pörçük izlemişliğimvardı da başını bilmiyordum.
çok güzel tespitler var eski film falan ama...