Tantum"Un Yan Etkileri
-
s.a müridler ben bugün 20 tane tantum draje yuttum etkisini gösterior ama eldeki tırnaklar kızarıo gibi oluo el üşüo ve içi beyazlıo neden böle? Eğer öyle olanlar varsa cevap lütfen..
-
ne meraklısınız hapa ya =) kendini bağla bi yere halisilasyonlar görcen :F
-
Ne zorunuz var kendinizi neden zehirliyorsunuz.? İlacı aldıysan bakın yanetkilerine Ben söylüyüm bi 20 tane daha al Kestirmeden gidersin :l
-
40 la ölceğini sanmam :P
-
Mide bulantısı baş dönmesi vücut ısısında değişiklik varsa bir an önce Acil Servise git. çünkü eğer evde yalnızsan istesende gidemeyebilirsin.
-
bilmediginiz her boku yuta yuta bir gun geberceksiniz aq.Once bi arastirin yan etkileri nedir ne diiLdir ondan sonra icin bari bu kadar olmaz pes ya
-
tamtum draje nedir? :)
-
tantum normal şartlarda sıvı olarak gargara olarak kullanılır boğaz iltihaplanmasi giciklanmasi turevi hastalıkların giderilmesi için muhtemelen soguk algınlıgı icinde draje olarak kullanılıyordur.Ama arkadas tutup kendi kafasini yapmak icin icmis gebercek haberi yok karacigere bobrek ve mideye zarari olacagindan haberi yok.Ayrica kan basincini yukseltip olasi bir beyin kanamasinada sebep olabilir bunlar ihtimaller..Neyse ben solicemi soledim dewam etmek isteyen icsin
-
başka kafa yapıcak hap filan biliyormusunuz???
-
saint_of_rock bunu yazdı:
-----------------------------başka kafa yapıcak hap filan biliyormusunuz???
-----------------------------
:l -
ya bu garip garip hayaller gördürüyo filan diyoalr ya bunu 1 2 hapta halledebilceğim bişi biliomusnz? demk istdm istyn özel mesajla yardmcı olrsa svnrm :)