Tarama

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek

Beyler benim dönem ödevi dolayısıyla yazıcıdan kağıt taratmam lazım. Yaklaşık 2 ay önce yarısını hallettim herşey iyi güzeldi. Şimdi aynını yapmaya çalışıyorum ve yanlızca kağıdın 5/1 ini filan alıyor. diğer kısmını kesinlikle görmüyor. ama sürekli aynı yeri değil farklı farklı yerlerini görüyor. Nasıl çözelibilirm. Yazıcı Hp...

I am Jack's inflamed sense of rejection
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kartalkethuda
    kartalkethuda's avatar
    Erkek

başlat printers and devices hpbilmemne scanner dpi ayarıyla oyna.

maşiyi görüyon mu maşiyi?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

yazıcıdan kağıt taratmak ilginçmiş :D  (açtıgın kategoriyede bi bak bence)

herneyse sadece marka değilde model verirsen daha kesin sonuca ulaşabilirsin.  

ayarlarını gözden geçir en sık yapılan hatalardan biri ölçü %100 olarak ayarlansada kağıt boyutu yanlış seçiliyor letter gibi onu kontrol et   

sanırım usb le bağlı makineye. driverını baştan bi kurmayı dene yada scan ettigin programın ayarlarıylada ilgili olabilir

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Coiner
    Coiner's avatar
    Erkek

sahibinden.com da tarayıcı 15 TL.

www.fenomenevi.com | Sosyal medyanın her mecrasında 6 yıldır kesintisiz olarak müşterilerimize destek vermekteyiz. Amacımız müşteri deneyimini en üstte tutmak ve hizmetlerimize 24 saat devam edebilmek. Fenomenevi.com adresinden 7/24 kesintisiz olarak sipariş verebilirsiniz...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek

Yanıtlar için saolun fakat o işi hallettim şimdi de siyah olarak yaptığım şekilleri mavi-bulanık çıkartıyor. Normal yazı halinde olanlarda düzgün ancak şekilli sorularda çok kötü(şeklin üstündeki yazılar dahi okunmuyor.). Bu renk olayını nasıl halledebilirim. psc all in one 1500 series yazıcı...

I am Jack's inflamed sense of rejection
Toplam Hit: 944 Toplam Mesaj: 5