Tarayıcı İle Bilgisayara Fotoğraf Atmak(Yardım)
-
Mrb
Eski fotoğrafları tarayıcı ile bilgisayara atmak istiyorum ama tek tek uzun sürüyor. önerebilceğiniz seri yapabilceğim bir fikir varmı?
-
hiçbir fikrim yok
-
Çözünürlüğü düşürebilirsin ki bunu yapmak biraz saçma olur. En iyisi maksimum çözünürlükte taratmaktır. Aynı anda 3 fotoğrafı taratabilirsin ki bunu zaten yapıyorsundur. Bunun dışında bu işlemi hızlandırabilmenin başka yolu yok bildiğim kadarıyla.
-
Spyware__007 bunu yazdı:
-----------------------------
hiçbir fikrim yok
-----------------------------o zaman niye konuya mesaj yazıyon :D:D:D
-
Gecement bunu yazdı:
-----------------------------
Çözünürlüğü düşürebilirsin ki bunu yapmak biraz saçma olur. En iyisi maksimum çözünürlükte taratmaktır. Aynı anda 3 fotoğrafı taratabilirsin ki bunu zaten yapıyorsundur. Bunun dışında bu işlemi hızlandırabilmenin başka yolu yok bildiğim kadarıyla.
-----------------------------sadece hızlandırma değil tarayıcı dışında başka yöntem varsa o da olur
-
senin istediğin olayı yapacak makinalar bizim iş yerinde 4 tane mevcut (Canon) hızları inanılmaz.. copy centerlarda bulunur mu bu cihatlar bilmiyorum.. sonuçta kağıt masrafı kartuş gibi masraf olmayacağı için fazla bişi tutumaz sanıyorum.. araştırmak lazım.. baktın mı hiç copy centera?
başkada alternatif yok bence :D
-
filmler duruyorsa fotoğrafçıya git onlar kaliteli bir şekilde atar
-
fotoğrafın fotoğrafını çek hocam. hem güzel de bi paradoks yakalamış olursun
-
loş bi ortamda çözünürlüğü iyi bi makinayla fotorafını çek ama loş olsunki parlamasın