Tarayıcılarda Gizlilik Yalanı.
-
http://ip-check.info/?lang=en
Öncelikle burdan bilgilerinizi alın.
Tarayıcınısın user agent degişseniz bile ?
a7d4493022c78599e69a8b4b814a76a1 (Chrome) den ne oldugu kabak gibi bellidir.
dende tarayıcının o bilgisayardaki imzası gibi birsey ancak tarayıcı kaldırıp yuklerseniz degisiyor.
Flash Player
kısımındanda eger Flash Player etkin ise kabak gibi isletim sisteminiz çıkar ne kadar degisseniz bile.
Benim tavsiyem farklı tarayıcılar kurun.
Eklenti google gizli pencere vs yalan.
-
"Authentication protected"
-
Yok hacı, javascriptle bilgisayarının renk derinliğinden start menunun nereye dayalı olduğuna, font sayısına kadar birçok bilgi alınıyor. Client tarihi vs gibi çok basit bilgilerden oluşan bir dizi bilgi sizi tanımlamaya yeter de artar bile.
Tor browser tawsiye ederim
-
Torbrowser + birkaç eklenti + birkaç about:config ayarı ile elde ettiğim sonuç bu.Zaten turuncu olanlar da daha fazla değiştirilemez, birtek pencere boyutunu değiştirirsem en alttaki turuncu da yeşil olur.

-
torpedo_XL bunu yazdı
Torbrowser + birkaç eklenti + birkaç about:config ayarı ile elde ettiğim sonuç bu.Zaten turuncu olanlar da daha fazla değiştirilemez, birtek pencere boyutunu değiştirirsem en alttaki turuncu da yeşil olur.

Bizede anlatırmısın hocam eklenti ve ayarları
-
Hocam bu tor ne kadar anonimlik sağlayabiliyor ? Bu tor'u kullanan adamı yakalayabilirler mi yani öyle sorayım.
sokoban tarafından 24/Mar/13 16:22 tarihinde düzenlenmiştir -
edit ;
ip değiştirdiğinde ortalık karışıyor :D
Amd-x tarafından 24/Mar/13 16:33 tarihinde düzenlenmiştir -
şu metin editörününde gösterimin zımbırtısınında bi elden geçmesi lazım artık la
iyice kayıyo götü başı dağıtıyo böyle :D sağda solda kutular filan var şuan :D
-
BarisYigit bunu yazdı
şu metin editörününde gösterimin zımbırtısınında bi elden geçmesi lazım artık la
iyice kayıyo götü başı dağıtıyo böyle :D sağda solda kutular filan var şuan :D
demin fark ettim :R
editledim mecburen. :|