folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Tarife Değişikliği

Tarife Değişikliği

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    By_AnymosRE
    By_AnymosRE's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hayırlı geceler müridler ... buqün 4 gb'lık 29 tL olan net tarifemi sabah saat 10.30 civarında 8 mb 49 tl tarifesine çevirdim ... ordaki bayan oldu dedi modemi aç kapa dedi yaptım ... net hızımda falan değişiklik oldu ... tarifeyi değiştirdikten 30 dk sonra tekrar aradım tmm tarifeniz değiştimiş dedi... Şuan download asılsam problem olmaz demi .. zaten bu ay 8 gb oldu kota bir aksilik falan olur onun üzerine katlar diye içimde bir şüphe var ... Birde 4 gb'lik paketi ne kadar aşarsan aş 61.25 tl ödersin falan muhabbetleri var ... işte içime bir kurt düştü şimdi download asılayım mı ? yoksa ayın 1'ni mi bekliyeceğim ? bu konuda çok makale okudum biri öyle diyor biri böyle ... yardımlarınızı bekliyorum ... :) 

Yapmacık olup seviLmektense, kendim oLup nefret ediLmeyi tercih ederim...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

sakın asılma...

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    By_AnymosRE
    By_AnymosRE's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

yapma ya :/ geçirirler diyorsun ha :(

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ivy
    ivy's avatar
    Erkek

asılma. çünkü tarife değişikliği yaptığın aylarda tarife ücreti ve kıst ücreti faturaya yansıtılır. kıst ücretide o ay içinde yaptığın download miktarı kadar ayrıca ödediğin para. 61.25 muhabbeti doğru ama sana hem tarife hem down parası gelir. 80-90 fatura ödersin

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    By_AnymosRE
    By_AnymosRE's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hmm o zaman 1 gün daha beklicez ne yapalım : )

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    i_gencer
    i_gencer's avatar
    Erkek

yok asılabilirsin.ben bilgisayar programcısıyım.3 ay önce bende aynısını yaptım. internet üzerinden online yaptım.ordada yazıyor saten.işlemi gerçekleştirdikten sonra modemi kapatıp açtığınız zaman yeni tarifede kullanabilirsiniz diye.hiçte yüksek fatura gelmedi. yinede sen bilirsin.öyle 3 kağıtçılık yapma hakları yok.

B.H.T
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    By_AnymosRE
    By_AnymosRE's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

http://www.adslteknikservis.com/forum/forum_posts.asp?TID=631   buradaki konu bana çok yardımcı oldu ... Download'a asılacağım şimdi :D 

Toplam Hit: 808 Toplam Mesaj: 7