Tarife Değişikliği
-
Hayırlı geceler müridler ... buqün 4 gb'lık 29 tL olan net tarifemi sabah saat 10.30 civarında 8 mb 49 tl tarifesine çevirdim ... ordaki bayan oldu dedi modemi aç kapa dedi yaptım ... net hızımda falan değişiklik oldu ... tarifeyi değiştirdikten 30 dk sonra tekrar aradım tmm tarifeniz değiştimiş dedi... Şuan download asılsam problem olmaz demi .. zaten bu ay 8 gb oldu kota bir aksilik falan olur onun üzerine katlar diye içimde bir şüphe var ... Birde 4 gb'lik paketi ne kadar aşarsan aş 61.25 tl ödersin falan muhabbetleri var ... işte içime bir kurt düştü şimdi download asılayım mı ? yoksa ayın 1'ni mi bekliyeceğim ? bu konuda çok makale okudum biri öyle diyor biri böyle ... yardımlarınızı bekliyorum ... :)
-
sakın asılma...
-
yapma ya :/ geçirirler diyorsun ha :(
-
asılma. çünkü tarife değişikliği yaptığın aylarda tarife ücreti ve kıst ücreti faturaya yansıtılır. kıst ücretide o ay içinde yaptığın download miktarı kadar ayrıca ödediğin para. 61.25 muhabbeti doğru ama sana hem tarife hem down parası gelir. 80-90 fatura ödersin
-
hmm o zaman 1 gün daha beklicez ne yapalım : )
-
yok asılabilirsin.ben bilgisayar programcısıyım.3 ay önce bende aynısını yaptım. internet üzerinden online yaptım.ordada yazıyor saten.işlemi gerçekleştirdikten sonra modemi kapatıp açtığınız zaman yeni tarifede kullanabilirsiniz diye.hiçte yüksek fatura gelmedi. yinede sen bilirsin.öyle 3 kağıtçılık yapma hakları yok.
-
http://www.adslteknikservis.com/forum/forum_posts.asp?TID=631 buradaki konu bana çok yardımcı oldu ... Download'a asılacağım şimdi :D