Tarife Değişmeyi Düşünüyorum Fikir Verin

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

şimdi cep aile kullanıyorum aile içi 5 dk 1 kontör 20 kr smsleşmek beleş >> 20 lira yüklemeye

ama yenilenen cep özgür tarifesi kafamı karıştırdı :D

bilgiler aşağıda bir kıyaslayın bakayım

Cep Özgür Tarife Tablosu
    Yükleme Miktarı 20 TL 30 TL
    Hediye Dakikalar - 120 dk her yöne **
    Vodafone'lularla 5 dakikası 40 kuruş Arama başı 40 kuruş
    Diğer Yönler 1 dk / 40 kuruş 1 dk / 40 kuruş
    Facebook ve Twitter - Ücretsiz
    Yurtiçi SMS 40 kuruş/adet 1 SMS* sonrası günlük 100 SMS ücretsiz
    Yurtdışı SMS 60 kuruş/adet 60 kuruş/adet
    • * 1 Yurtiçi SMS 40 kuruş / adet'tir.
    • ** Her 30 günde bir, tek seferde yapılacak ilk 30 TL ve üzeri yüklemelerde yurt içi her yöne 120 bedava dakika verilir.
    • Fiyatlar yurtiçi görüşmeleri kapsamaktadır.
    • Aylık 20 TL'den az yüklendiğinde yurtiçi her yöne konuşma ücreti her yöne 40 kuruş/dk'dır.
    • Yükleme şartı sağlandığında indirimli görüşmeler 30 gün için geçerlidir.
    • Tarife 15 haziran 2010 itibariyle güncellenmiştir.

• Her yöne 120 dk avantajından 30 günde bir tek seferde yapıla ilk 30 TL yüklemede faydalanılabilir.Hediye 120 dakikanın kontör atış periodu 30 sn'dir.
    • Özgür konuşma, mesajlaşma ve internet promosyonları, 30 günde bir tek seferde en az 30 TL yüklendiği durumda geçerlidir.
    • Çağrı başına 60 dk üzerinde kullanımı süreklilik arz eden aboneliklerde Vodafone başka bir tarife paketine yönlendirme ve abone hattını iptal etme hakkını saklı tutar.
    • Her yöne 100 ücretsiz SMS avantajı saat 23:59'a kadar geçerlidir.
    • Kullanılmayan SMS'ler gün sonunda silinir.
    • Vodafone live! sayfalarında dolaşırken GPRS/EDGE/3G kullanımı Vodafone live! kampanyası devam ettiği müddetçe ücretlendirilmeyecektir.
    • Windows Live Messenger servisine ücretsiz bağlanmak için alternatifler sunulur.
    • Facebook ve Twitter'da yer alan, ancak Facebook ve Twitter dışı sunuculara bağlanarak çalışan üçüncü parti uygulamalar kullanıcının mobil internet tarifesi üzerinden ücretlendirilir.
    • Tarifenin internet promosyonları, Blackberry erişim noktası üzerinden yapılan bağlantılar için geçerli değildir.

cep özgün 30 lira yükle diyo cep aile bana 20 lira yeter diyo

en çok kafamı karıştıran olay direkt arıyorsun vodafoneli teli 40kr gidiyo sonra hat  kesilene kadar full beleş

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snnyk
    snnyk's avatar
    Erkek

hacı hemen hemen bütün tarifeler aynı 3 te 5 te gözün yoksa tabi (:

benim hat faturalı mesela ayda 15 tl ödüyorum vergiler dahil 2 buçuk saat konuşuyorum her tarafa

snnyk.com - code is poetry all that i know...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

snnyk bunu yazdı:
    -----------------------------

hacı hemen hemen bütün tarifeler aynı 3 te 5 te gözün yoksa tabi (:

benim hat faturalı mesela ayda 15 tl ödüyorum vergiler dahil 2 buçuk saat konuşuyorum her tarafa

-----------------------------

hoca bunda 40 krs a sınırsız diyo :D uzun konuşan adamım ben açacam sabaha kadar açık kalacak muhtemelen her 30dk da bir kesilir ama 30 dkso 40kr yine iyi :D

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snnyk
    snnyk's avatar
    Erkek

işte hacı kişiden kişiye değişir ben max 10 dk konuşabilirim telde oda önemli bi mevzu varsa

yoksa saatlerce niye dayayım cihazı kulağıma beleş olsa yine konuşmam o kadar

bokunu çıkartmayın :| alo alo bitti

snnyk.com - code is poetry all that i know...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

hacı aynı şekilde bende faturalı kullanıyorum ve 20 lira veriyorum 200 dk her yöne. sms le falan uğraşamam :)

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

zaten ben geçemiyormuşum aradım :((( 25 yaş altı istiyolarmış

Toplam Hit: 1081 Toplam Mesaj: 6