folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Tarife Yumurtlayan Tavuğun Animasyonu Hoşuma Gitti Buyrun!

Tarife Yumurtlayan Tavuğun Animasyonu Hoşuma Gitti Buyrun!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek

Link bu hocalar ölesine dolaşırken gördüm turkcell de hoşuma gitti tarifeni belirtiyo

http://www.turkcell.com.tr/c/oth/tarifeler/index.html

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek

şu çok konuşan pis bi karı varya cak cak... sırf o karı beni iğrendirdiği için almayacam türksel hat.. alacaktım ama almıom

gidip avea alacam... ula öle itici bi karımı olur, demekki reklam harbiden satışta önemli

edit:animasyon güzelmiş bu arada... pis karıya kinimi kusmaktan bunu yazamadım

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kapil
    kapil's avatar
    Erkek

ehueheu cok ıkınıo bu tavuk catlıcak yaww :)

Orman Mühendisi //
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    texas
    texas's avatar
    Erkek

animasyon güzelde tavugun yumurtaları cılk(bozuk) çıkıyor bilesiniz. :) uzun süredir turkcell kontörlü hat kullanıcısıyım. bu yaptıkları daha önceki yaptıları kampanyaların bir tavıkda toplanması okadar tek tek degilde koli yımırta halinde sunulması..

in the end , there will be only chaos"... Everything must come to be END..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    flayk
    flayk's avatar
    Erkek
    bi an patlıyjak zannetimm :d güsel ıkınıyo

aLLeSz VooR Me LaNd fl@yk De HaNdEn DiE AaN OnZe vLaG KoMeN MoGeN BrEkEn ToeN JiJ WeG WaS HeB Ik HeT BeGrEpEn DaT Ik Me ZelF NieT WaS ZoNdEr JoU MijN GeZiChT iS OuD GeWoRdEn zOaLs WijN En DaN BeLaNgRijK GeWoRdEn
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    puhahahah :) kabız yaptım tavuğu

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek
    texas bunu yazdı:
    -----------------------------

animasyon güzelde tavugun yumurtaları cılk(bozuk) çıkıyor bilesiniz. :) uzun süredir turkcell kontörlü hat kullanıcısıyım. bu yaptıkları daha önceki yaptıları kampanyaların bir tavıkda toplanması okadar tek tek degilde koli yımırta halinde sunulması..

evet hoca baksana çıkardığı gibi kırılıyor zuhahah :D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    umit
    umit's avatar
    Erkek
    tavuk deli ıkınıyo :D

le le le sakine
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagdas
    cagdas's avatar
    Erkek
    texas bunu yazdı:

aynen katılıyorum ben ilk duyduğumda dedim heralde güzel bi olay çıkarmışlar bizbize kampus falan sonra bi baktım benim zaten kullandığım kampanyayı tavsiye ediyo...

hiç yeni bişey yok eski pilavları ısıtıyolar...

Toplam Hit: 1710 Toplam Mesaj: 9