Tarife Yumurtlayan Tavuğun Animasyonu Hoşuma Gitti Buyrun!
-
Link bu hocalar ölesine dolaşırken gördüm turkcell de hoşuma gitti tarifeni belirtiyo
-
şu çok konuşan pis bi karı varya cak cak... sırf o karı beni iğrendirdiği için almayacam türksel hat.. alacaktım ama almıom
gidip avea alacam... ula öle itici bi karımı olur, demekki reklam harbiden satışta önemli
edit:animasyon güzelmiş bu arada... pis karıya kinimi kusmaktan bunu yazamadım
-
ehueheu cok ıkınıo bu tavuk catlıcak yaww :)
-
animasyon güzelde tavugun yumurtaları cılk(bozuk) çıkıyor bilesiniz. :) uzun süredir turkcell kontörlü hat kullanıcısıyım. bu yaptıkları daha önceki yaptıları kampanyaların bir tavıkda toplanması okadar tek tek degilde koli yımırta halinde sunulması..
-
bi an patlıyjak zannetimm :d güsel ıkınıyo
-
puhahahah :) kabız yaptım tavuğu
-
texas bunu yazdı:
-----------------------------animasyon güzelde tavugun yumurtaları cılk(bozuk) çıkıyor bilesiniz. :) uzun süredir turkcell kontörlü hat kullanıcısıyım. bu yaptıkları daha önceki yaptıları kampanyaların bir tavıkda toplanması okadar tek tek degilde koli yımırta halinde sunulması..
-----------------------------
evet hoca baksana çıkardığı gibi kırılıyor zuhahah :D -
tavuk deli ıkınıyo :D
-
texas bunu yazdı:
-----------------------------animasyon güzelde tavugun yumurtaları cılk(bozuk) çıkıyor bilesiniz. :) uzun süredir turkcell kontörlü hat kullanıcısıyım. bu yaptıkları daha önceki yaptıları kampanyaların bir tavıkda toplanması okadar tek tek degilde koli yımırta halinde sunulması..
-----------------------------
aynen katılıyorum ben ilk duyduğumda dedim heralde güzel bi olay çıkarmışlar bizbize kampus falan sonra bi baktım benim zaten kullandığım kampanyayı tavsiye ediyo...hiç yeni bişey yok eski pilavları ısıtıyolar...