folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Tarihi Resimler Belgeler Lazım

Tarihi Resimler Belgeler Lazım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Grafiker
    SaviorAngel
    SaviorAngel's avatar
    Erkek

Sa müritler bulunduğum ilin tarihi resimleri belgeleri falan lazım elinde arşivi olan yada böyle bir site bilen varmı?

No way out
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek

https://tr.wikipedia.org/wiki/Ana_Sayfa

Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kartalenes
    kartalenes's avatar
    Erkek

İstanbul Atatürk , Süleymaniye , İstanbul Üniversitesi  kütüphanelerin eski kitap dergi gazetede vs. bir çok döküman bulabilirsin.Ayrıca kendi internet sitelerinden de ulaşabilirsin

Olduğu kadar , Olmadığı kader ...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OdiN
    OdiN's avatar
    Erkek

Bir de bulunduğun ili belirtseydin :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GodKlaus
    GodKlaus's avatar
    Erkek

İl neresi hocam. Bide bulunduğun ildeki belediyeye git. Şahsen ben ilkokulda beldenin tarihini araştırırken belediye başkanına gidip yardim istemistim. Oda bana resim filan gostermişti. Bilgi vermisti

3D Printing Studio | Anahtarlık • Figür • Kişiye Özel Tasarım | Instagram : @geekbaski
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

www.belgelerlegercektarih.com diye site var mottoları yazılan her kelimenin belgesini göstermek. henüz bunu göremesem de iddiaları bu :D :D

izzmarit ti heralde bi site paylaşmıştı aratınca onla ilgili full eski foto video çıkıyodu. ismi neydi baktım da bookmarkslara filan bulamadım.

on nuamra bişeydi o.

Toplam Hit: 1078 Toplam Mesaj: 6
tarihi belgeler