Tarihin En Kötü 12 Futbol Sakatlanması!
-
Arkadaşlar direk mynet linkini wericem fazla söze gerek yok
başliğa +18 koymadım ama olabilirde yani mükemmel sakatlanmalar var:)
http://askmen.mynet.com/saglik-ve-spor/saglik-sorunlari/1765-tarihin-en-kotu-12-futbol-sakatlanmasi?start=3
-
kol kırılır yen içinde kalır :) ayyy
-
kötü bi durum hepside.. ama 5-6 ayda top oynamaya başlamaları çok güzel ve istikrar gerektiren bişey..
-
bi türk futbolcuya olsa tamam bitti kariyer, bu sakatlık kronikleşir en ufak darbede 3 4 ay yerler ohhh parada geleo gel keyfim gel
-
Ben UCHE'nin bacağının orta yerinden kırıldığını görmüştüm... sallanıyordu resmen sol bacağı
ama damın gıkı bile çıkmamaıştı..
-
ltcelik bunu yazdı:
-----------------------------
Ben UCHE'nin bacağının orta yerinden kırıldığını görmüştüm... sallanıyordu resmen sol bacağı
sakızıda herzamanki gibi agzında keyf yapıodu sankim -
yassun bunu yazdı:
ltcelik bunu yazdı:
sakızıda herzamanki gibi agzında keyf yapıodu sankim
o maçı radyodan dinledim :) küçüktüm daha hayal meyal hatırlıyom spiker uchenin ayağı kırıldu ama banamısın demiyor çok sakin sanki kalkıp maça devam edicek gibi duruyor... feln demişti :) -
ReDsEa bunu yazdı:
yassun bunu yazdı:
ltcelik bunu yazdı:
sakızıda herzamanki gibi agzında keyf yapıodu sankim
o maçı radyodan dinledim :) küçüktüm daha hayal meyal hatırlıyom spiker uchenin ayağı kırıldu ama banamısın demiyor çok sakin sanki kalkıp maça devam edicek gibi duruyor... feln demişti :)
-----------------------------rüştünün kırdığını diyosunuz dimi :D adam yerde kıvranması gerekirken sağlık görevlilerine işaret ediyodu geiln gelin diye :D etrafa bakıyodu falan ilginç.
-
o deilde halte kaldırırken adamın kolu kırılıyor yabancı spıkerler o goruntuyu yorumluyordu onlar bile zor konusuyordu bu çin olmpiyatlarında olmuştu sanırım..futbolla bir alakası yok ama...