folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Tarihin En Kötü 12 Futbol Sakatlanması!

Tarihin En Kötü 12 Futbol Sakatlanması!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivirus
    antivirus's avatar
    Erkek

Arkadaşlar direk mynet linkini wericem  fazla söze gerek yok

başliğa +18 koymadım ama  olabilirde yani mükemmel sakatlanmalar var:)

http://askmen.mynet.com/saglik-ve-spor/saglik-sorunlari/1765-tarihin-en-kotu-12-futbol-sakatlanmasi?start=3

Nev-i Şahsına Münhasır.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zefyhr
    zefyhr's avatar
    Erkek

kol kırılır yen içinde kalır :) ayyy

hııvfffffffff.... fhüüüüüüüüüüüüü.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

kötü bi durum hepside.. ama 5-6 ayda top oynamaya başlamaları çok güzel ve istikrar gerektiren bişey..

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    griffin
    griffin's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bi türk futbolcuya olsa tamam bitti kariyer, bu sakatlık kronikleşir en ufak darbede 3 4 ay yerler ohhh parada geleo gel keyfim gel

Türkiye, kendisine din olarak Kemalizmi almış, başka hiçbir dine hayat hakkı tanımayarak kitlelere zorla dikte ettirmiştir. Oysa en üst belirleyici İslam'ın ilkeleridir. Her şey ona göre belirlenir." -Recep Tayyip Erdoğan
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Ben UCHE'nin bacağının orta yerinden kırıldığını görmüştüm... sallanıyordu resmen sol bacağı

ama damın gıkı bile çıkmamaıştı..

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    griffin
    griffin's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ltcelik bunu yazdı:
    -----------------------------

Ben UCHE'nin bacağının orta yerinden kırıldığını görmüştüm... sallanıyordu resmen sol bacağı

sakızıda herzamanki gibi agzında keyf yapıodu sankim

Türkiye, kendisine din olarak Kemalizmi almış, başka hiçbir dine hayat hakkı tanımayarak kitlelere zorla dikte ettirmiştir. Oysa en üst belirleyici İslam'ın ilkeleridir. Her şey ona göre belirlenir." -Recep Tayyip Erdoğan
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

yassun bunu yazdı:

ltcelik bunu yazdı:

o maçı radyodan dinledim :) küçüktüm daha hayal meyal hatırlıyom spiker  uchenin ayağı kırıldu ama banamısın demiyor çok sakin sanki kalkıp maça devam edicek gibi duruyor... feln demişti :)

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

ReDsEa bunu yazdı:

yassun bunu yazdı:

ltcelik bunu yazdı:

o maçı radyodan dinledim :) küçüktüm daha hayal meyal hatırlıyom spiker  uchenin ayağı kırıldu ama banamısın demiyor çok sakin sanki kalkıp maça devam edicek gibi duruyor... feln demişti :)

rüştünün kırdığını diyosunuz dimi :D adam yerde kıvranması gerekirken sağlık görevlilerine işaret ediyodu geiln gelin diye :D etrafa bakıyodu falan ilginç.

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kaaareeem
    kaaareeem's avatar
    Erkek

o deilde halte kaldırırken adamın kolu kırılıyor yabancı spıkerler o goruntuyu yorumluyordu onlar bile zor konusuyordu bu çin olmpiyatlarında olmuştu sanırım..futbolla bir alakası yok ama...

Mr Anderson welcome back , we missed you.Can you feel it, Mr. Anderson, closing in on you? Oh, I can. I really should thank you, after all it was your life that taught me the purpose of all life. The purpose of life is to end.
Toplam Hit: 1396 Toplam Mesaj: 9