Tarihte Bugün Scripti Ya Da Bu Scripti Düzenleyebilecek Olan
-
Arkadaşlar elimde phpnuke için tarihte bugün modülü var, mysql db dahil ama ben bunu normal script olarak kullanmak istiyorum yani şöyle.
tarihtebgun.php diye bir dosya olsun, ona girince tarihte bugün olan olayları bana sıralasın, bu scripte öyle ayarlayabilecek arkadaş var mı?
-
Bende böyle bir site açmak istiyordum.
-
hay aq :D iki gündür tarihte bugün şeyisi yazıyorum bende, ama bitmedi daha, çok az kaldı, "Sitene Ekle" şeyiside yapacam, ufak bi kod alıp sitenize ekleyebileceksiniz, az kaldı ;)
-
üstte database var zaten ama bana db'den bilgileri çekebileceğim kodlama lazım, kendi hostumda kullanabilmem için.
-
stillalive bunu yazdı:
-----------------------------
üstte database var zaten ama bana db'den bilgileri çekebileceğim kodlama lazım, kendi hostumda kullanabilmem için.
-----------------------------db ye baktımda çok düzensiz girilmiş, tablo yapısı aptalca, çok fazla girdi de yok zaten. başka bir db bulmamız gerekecek.
-
üstte verdiğim db ve modülün örnek hali alttaki linkte ama ben bunu phpnukede kullanmak istemiyorum normal tek bir dosyada kullanmak istiyorum tarihtebugun.php'ye girince bana alttaki linkteki gibi sıralasın.
-
basitce yapılabilir galiba
-
evet, phpciler bi el atabilirlerse sevinirim. sadece db'den bilgileri çağırcaz o kadar.
-
ya elinde db olsa birinin mdb dalan mysql olsada olur neyse ben asp ile yapcam siteye modul cunk elle bir suru bilgi eklemek zor olur :D
Edüt= yaw senin dosyada varmış ;) sqli tmm ben asp ile benim siteye yazcam