Tarikatça Bi Hayra Geçelim Herkes Katılsın
-
http://www.smsmese.org/mesaj.asp burdan arkadaşlar
10 Milyar Meşe Projesi si ne bizde destek werelim
arkadaşlar tema ta bı proje kapsamında yarımcı olalım tek yapmanız gereken orda telefon nonuzu yazın 20 reklam mesajı geliyo olay bu a.q adınıza 9 tane fidan diktirmiş oluyonuz reklam mesaj ları cebinize geldiği için fidanınız oluyo
**yok ben bu işi pijliğğine yaparım diyen warsa ben hattım da ne kadar adam warsa onlara da 20 mesaj gönderiyom adlarına formu doldurup yolluyom hem onlar çıldırıyo hemde bi hayra geçiyoz :)
"Türkiye İçin 100 Milyon Mesaj: TEMA Vakfi, ozyasar.NET arasında imzalanan protokolle, TEMA Vakfı"nın 1998 yılından bu yana Çevre ve Orman Bakanlığı işbirliği ile sürdürdüğü 10 Milyar Meşe Projesi çerçevesinde meşe tohumlarını toprakla buluşturacak "Türkiye için 100 milyon mesaj" kampanyası başlatılmıştır.
Proje çerçevesinde herhangi bir ücret ödemeksizin adınıza 20 sms reklam gönderilmesine izin verdiğiniz takdirde, adınıza 9 meşe tohumu toprakla buluşturulacaktır. Türkiye de ilk defa uygulanan hedef kitle temelli Türkiye İçin 100 Milyon Mesaj Projesi"nde amaç yüksek katılım sağlanması ve reklam verecek sponsorlar ile meşe tohumlarının ekimi için gerekli desteğin teminidir.
-
güzel bi proje!senide duyarlılıın için tebrik ederim
-
budur olay bunlardır bizi ilgilendiren şeyler helal olsun!!!
-
verelim :D para vercez mi?
-
yok hoca beleş zaten cep telefonuna reklam mesajı geliyo herkes katılsın bari hayyata bi dikili meşemiz olsun a.q :D
-
Paylasim icin tesekkurler,guzel proje,katkida bulundum..
-
Bu TEMA Vakfı , Koç Üniversitesi yapılırken ormanın katledilmesine hiç ses çıkarmadı , tabi Koç biraz bağış yapmıştır ,
gitmiştir birilerin cebine
-
bu konuyu daha önce acmıştım ama neyse
bana hala reklam mesajı falan gelmedi gelen varmı? -
bana dün 3 tane geldi daha ses seda yok :)
kesin millet istila etti a.q ondan oldu
ama yinede herkes doldursun o formu -
Biz dikiyoruz başkaları yakıyor veya devletten satın alıp villa yapıyor bizim çabamız ölüyor.Bence hiç uğraşmasak daha iyi.
-
Tariqat-ül Tahribat ormanına hoş geldiniz :DDD
Toplam Hit: 1306 Toplam Mesaj: 11