Tarım Ve Hayvancılık Kitapları

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erebos
    erebos's avatar
    Erkek

Bizim köyde daha oda adeti sürüyor, oda da bizim sülanenin olunca  biz yükleniyoruz, şimdi geçende gittim kitaplıkta pek birşey yok, taaa eski zamanlardan kalma kabusname gibi kitaplardan tutun  ilmihalle, leninden tutun değişik tarih kitaplarına birkaç eski kitap var. İşin garibi okuyanda var. Ben bayramdan bayrama gidiyorum , kurban bayramına kadarda şöyle tarım ve hayvancılıkla alakalı kitaplar alıp oraya koymak istiyorum.

İnternetten önce bakınlıgın yayın evı varmı ona baktım, meb le açık öğretim ders kitaplarında da pek bulamadım, şöyle ucuza hatta bedavaya nasıl bunlardan bulabilirim tavsiyesi olan varmı?

Mod not. Konulari dogru kategoriye acmaya dikkat edelim.

Zira Kalemler kaldırılmış,sayfalar kurumuştur.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Caliber
    Caliber's avatar
    Erkek

Benim naçizane tavsiyem üniversitelerin kütüphanelerini araştırman zira oralarda kitap satışları da mevcut. Mesela normal yayınevlerinden ilgili kitapları bulmak zor olur ama üniversite kitaplarında derste okutmak amacı olduğu için çok da güzel konularda kitaplar mevcut yani özetle üniversitelerin yayınlarına bakman gerekir.

Ankara Üniversitesi:
    http://agri.ankara.edu.tr/tablo1/

Ege Üniversitesi:
    http://kutuphane.ege.edu.tr/Satis/index.php#19
    http://agr.ege.edu.tr/index.php/hakkimizda/fakulte-yayinlari/item/279-kitap-listesi/279-kitap-listesi

Bunlar örnek biraz aradım da bunlar geldi ki Ege Üniversitesi'nin yayınlarına zaten kesinlikle bakmalısın. Keza Akdeniz Üniversitesi yahut ziraat alanında gelişmiş başka bir üniversite ki orasını tam olarak bilemiyorum. Ayrıca yetkili amcalarla ablalarla görüşüp işi beleşe getirme şansı da var. Köy kütüphanesi için bağış adı altında yardımcı olma ihtimalleri var sonuç olarak her kütüphanenin bir satış birimi de mevcut ve yardım edeceklerini düşünüyorum.

Ek Anektod: Bi'gün kütüphane işim bitti işte çıkış yapcam masanın üzerinde akvaryum bakımı ve süs balığı yetiştiriciliği mi ne o isimde bir kitap vardı ve merakımı çekti. O kadar güzel hazırlanmış bir kitaptı ki anlatamam yani o kadar ihtisasım olmamasına karşın gayet de güzel anladım. Özetle çok ağır olmayan kitaplar da mevcut. Su ne olacak kaç derece olacak hangi balık neyi sever neyi yer, canlı bitki yetiştirirken ne yapacağız edeceğiz gayet işin uzmanından anlatılmıştı yani gidip forumlarda salak salak milletin lafına bakacağımıza kitaptan öğrenirdik. Adam bildiğiniz su analizi ile suyun kalitesi testini bile yapmıştı ki orasını anlamadım. :)

Caliber tarafından 10/Tem/16 16:56 tarihinde düzenlenmiştir

Tedbirsiz abdest bozmaya oturan, domala domala ta_ arar.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erdem358
    erdem358's avatar
    Erkek

Aöf tarım bölümünün kitapları işini görür.

Yav he he
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Metanet
    Metanet's avatar
    Erkek

Inkilap yayinevinin meyvecilik ve sebzecilik olarak 2 ayri kitabi var, biraz tuzlu ama tavsiye ederim.

Burda cok felsefi bir yazi yazdigini dusun , ne sen yorul ne de ben yorulayım. İş yapılmayacaklar listem : hipokondriyak
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erebos
    erebos's avatar
    Erkek

cok tesekkurler, olmadı cıktı alıp cıltletıp koyucam, pek satılan kıtaplar olmadıgı ıcın korsanlarıda bulunmuyo

Zira Kalemler kaldırılmış,sayfalar kurumuştur.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    imlegend
    imlegend's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Aslında tarım köylerine ürünlerin ekilmesi biçilmesi sulanması ve benzeri işlerle ile ilgili birer yer yapılması lazım.

Bu odalarda videolu resimli görseller olmalı. Görselli kitaplar falan. Ya da internet üzerinden erişilebilecek bir eğitim datası oluşturulmalı. Eskidi aktı koktu derdi yok.

Dededen kalma bir usulle devam edenler var.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seadog
    seadog's avatar
    Erkek

http://www.hasad.com.tr/

devlet istatistik ensititüsüne göre kişi başına düşen tuğla öldürüyormuş
Toplam Hit: 1056 Toplam Mesaj: 7
kitap tarım ve hayvancılık kitapları