folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Tarkan-Bir Oluruz Yollarinda (Dunya Kupası Sarkısı İstek)

Tarkan-Bir Oluruz Yollarinda (Dunya Kupası Sarkısı İstek)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alibaba
    alibaba's avatar
    Erkek

merhaaba arkadaslar bu sarkıyı nettte aradım ama birazcık eski oldugu icin bulamadim elinde olan warsa upload edebilirmi acaba ???

birde kırmızı pabuclar diye bi parca wardi kim söylürodu tam hatirlamiyorum sarısın bi hatundu o warsa cok cok makbule gecer saolun simdiden :d

Rakı, şarap içiyorsam sana ne, Yoksa sana bir zararı içerim. İkimiz de gelsek kıldan köprüye, Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KrikO
    KrikO's avatar
    Erkek
    flash diskimde vardı ama a.q insanların gözü değdi nazara geldi durduk yerde güzelim flash disk bozuldu üzerinden bi bardak ayran içtim :(:( şansına küs dotum bearshareden veya limewireden indirebilirsin o musici ok?

ŞaRaP İçErİm EsRaR ÇeKeRiM KaFaM GüZeLsE ÇeKeR GiDeRiM EzAn iLe BaŞlaR SeLa iLe BiTeR KrALıNa DeĞiL AlAyInA ReSt ÇeKeRiM!!!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NighT-7
    NighT-7's avatar
    Erkek

Kırmızı papuçları zırlayan Seçin Piriler mi Priler mi ne öyle bi sürtüktü.

Top tarkan : http://rapidshare.com/files/41565884/darkan-millitakim.rar.html
    rar şeysi : toptarkan

Not : profilimie beni övücü şeyler yaz :D

sanılanın aksine...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alibaba
    alibaba's avatar
    Erkek
    cok sagol dostum evet dedıgın gibi oyle bi surtugundu o sarkıda sagolasın darkan icin :D

Rakı, şarap içiyorsam sana ne, Yoksa sana bir zararı içerim. İkimiz de gelsek kıldan köprüye, Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim.
Toplam Hit: 704 Toplam Mesaj: 4