Tasarımla İlgili Programlar -İstek
-
Hocalar tasarım üzerine (c# asp.net ) eğitim setleri görsel eğitim setleri indiriyorum. Visual studio programlarınıda indirdim. Css java ajax bi ton görsel eğitim setleri vs alt yapıyı sağlam yapma adına bir çok eğitim dosyaları indiriyorum.
program olarak dreamweaver vs bir çok programın olduğu site varmı. tek tek indirmek yerine tasarıma yardımcı programlar altında yani. -
Şu indirdiğin görsel eğitim setleri burdada paylaşabilirmisin.
-
_Dert_ bunu yazdı:
-----------------------------
Şu indirdiğin görsel eğitim setleri burdada paylaşabilirmisin.
-----------------------------hocam google vs arama sonucu buldum hepsini. indirdiğim linkler malesf kayıt almadım
-
Bende de coğu eğitim seti varda arşiviminde bulunsun dedim farklı setse diye.
-
_Dert_ bunu yazdı:
Bende de coğu eğitim seti varda arşiviminde bulunsun dedim farklı setse diye.
-----------------------------google amcaya müracatlar sonucunda baya bir sonuç çıkıyo da işte birde programlara ulaşabilceğim site biliyormusun hocam
-
Hoca yanlis yapiyorsun :) maymun istahli olma. html,xhtml,css kas biraz, birazcik photoshop falan ,dreamviewer kullanmayi ogren.
.NET uzerine calisacaksan visual studio ile web expression kullanmayi iyi ogren.
-
ComputerWolf bunu yazdı:
Hoca yanlis yapiyorsun :) maymun istahli olma. html,xhtml,css kas biraz, birazcik photoshop falan ,dreamviewer kullanmayi ogren.
.NET uzerine calisacaksan visual studio ile web expression kullanmayi iyi ogren.
-----------------------------hocam bende o şekilde düşündüm. eğitim setlerini indirmemdeki amaç her an elimin altında bulunsun. şu anda dediğin türden devam ediyorum zaten hocam. daha araba kullanmayı bilmeden uçak sürmeye kalkmak anlamsız olur :D
-
Adobe Master Collection diye arat
içinde
Adobe Bridge CS5
Adobe Contribute CS5
Adobe Device Central CS5
Adobe After Effects CS5
Adobe Dreamweaver CS5
Adobe Encore CS5
Adobe ExtendScript Toolkit CS5
Adobe Extension Manager CS5
Adobe Fireworks CS5