Taşınabilir Hard Disk Tavsiyeleriniz
-
arkadaşlar forum istanbuldaki saturn mağazasında ucuz ve kullanışlı 2 TB samsung taşınabilir hard disk var. almak istiyorum da taşınabilir hard disk kullanan arkadaşlara bir sorayım dedim genelde kullanışlımıdır bunlar ? normal harddiske göre yavaş diyenler de var. flash disk gibi çabuk bozuluyor yanıyor diyenler de var o yüzden kafam biraz karışık.
-
üstad ben iomega kullanıyorum gayet memnunum
-
x-files bunu yazdı:
-----------------------------
üstad ben iomega kullanıyorum gayet memnunum
-----------------------------bir de alacağım bu hard diski normal hard disk gibi kullanacam yani pc den hiç çıkarmayacam içine müziklerimi kliplerimi atacam program setuplarımı atacam canım sıkıldığında oradan şarkı çalacam aktif olarak kullanacam yani sadece yedek amaçlı değil dayanıklımıdır acaba sence sürekli kullanmaya
-
Sürekli takılı setup dosyalarını da atabilirsin tbbi bilgisyar açıkken takılı sürekli bir sorun yok.
-
2.5 inc mi alıcaksın 3.5 inc mi ? benim sana önerim aktif kullanıcaksan 3.5 inc adaptörlilerden al ısınma sorunu felan olmaz WD markasını öneririm mybook kullanıyorum memnunum normal hdd gibi hep takılı tık yok :D
-
S.A Kardeşim senin gibi bende sabit kullanıyorum HD mi bunun içinde ben 3.5 inç aldım.. HD 3.5 tavsiye ediyorum işte benim HD ..
http://www.vatanbilgisayar.com/wd-wdbaau0020hbk-3,5-2tb-elements-usb-harici-disk/productdetails.aspx?I_ID=47251
-
samsung ise hiç düşünme al diğerleri çok kofti.
-
bende western digital var 1tb şuana kadar bi problem yaşamadım gayet güzel çalışıyor.
-
samsung story 1,5 tb var aldığım günden beri bir kere kapattım 20 30 gün oldu alalı. Banamısın demiyor . :D