folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Taşınabilir Harddisk Yardım...

Taşınabilir Harddisk Yardım...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    beykozluu
    beykozluu's avatar
    Erkek

Western Digital 500 GB My Passport Essential Taşınabilir Disk Siyah almayı düşünüyorum sizce nasıl??

TopLumda Hep itiLirz SanmaKi Buna iSteKLiyiz, Biz SadeCe SevdiKLerimizin eSeriyiz..!!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Güzel, Seagate de alınabilir

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek

WD iyidir. Sağlamdır kalitelidir.

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asker
    Asker's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

smalldisk hem ucuz hemde içinde wd seagate gibi güzel hdd ler var ;)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alibaba
    alibaba's avatar
    Erkek

yaklaşık 2 yıldır WD kullanıyorum elimde 2 tane 1 tb taşınabilir hdd var ve bugune kadar hiçbir problem yaşamadım. kesinlikle tavsiyemdir.

Rakı, şarap içiyorsam sana ne, Yoksa sana bir zararı içerim. İkimiz de gelsek kıldan köprüye, Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    abdullahozcan
    abdullahozcan's avatar
    Erkek

wd seagate gibi güzel aynısını aldım içinde özel yazılım var yedekledim ve usb den direk çektiğin zaman veri kaybetmiyor ince ve beyaz olanı aldım kılıf ve masa aparatı hediye ettiler 179 tl medya market 500 gb

Çoğu insan ömrünün en güzel yıllarını, bir apartman dairesinin odasında, televizyon seyrederek geçirir. Çoğu insan yirmi yaşında ölür ve seksen yaşında da gömülür
Toplam Hit: 1018 Toplam Mesaj: 6