Taşınabilir Harici Disk Önerisi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

Merhabalar, yıllar önce bir harici disk satın almıştım. TBT üzerinden. 70 TL'di yanlış hatırlamıyorsam. Tamir görmüş bir WD markaydı. :) 
    şimdi bir tanıdığımın çocuğuna lazım olmuş. Benden tavsiye istediler. kapasite olarak 500 gb yeterli. Ancak ne alınır neye ne kadar verilir çok bir fikrim yok. 
    Veri güvenliği çok da önemli değil. ucuz fiyat performans taşınabilir hdd tavsiyesi var ise alabilirim, teşekkürler

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    317seref
    317seref's avatar
    Erkek

5 tb portable (3.5 inch olmayan sadece gücü USB ile alan) seagete al geç hocam 

''Abi ben suriyeden gelmişim Türkiye cennat, şok güsel şok''
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insidae
    insidae's avatar
    Erkek

hız istersen ssd taşınabilirler var o konuda samsung iyi ama pahalı gelir.

wd elements-> https://www.hepsiburada.com/wd-elements-500-gb-hdd-wdbuzg5000abk-tasinabilir-harddisk-pm-HBC00000CHYW1

bu tarz birşey işini görür hocam

Bir güldün yar sen, hep elime batan.Seni dalından kopardım, kandoldu avuçlarım..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    watervay
    watervay's avatar
    Erkek

500 gb den yukarı harici diskler eğer usb den güç alan 2,5 inc mekanik hdd ise hep sorun yaratıyor. Alırsan ssd al ama onda da gb arttıkça fiyat artar.

Syntax error..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sir
    sir's avatar
    Erkek

Fotoğraf video gibi anı içerecek ve sürekli elektrik bağlı kalmayacak depolama için ne önerirsiniz ? yani yedekleme yapılacak fişten çekilip dolaba kaldırılacak boyut sorun değil, silinmemesi önemli.

Aman, kendini asmış yüz kiloluk bir zenci, Üstelik gece inmiş, ses gelmiyor kümesten; Ben olsam utanırım, bu ne biçim öğrenci? Hem dersini bilmiyor, hem de şişman herkesten. İyi nişan alırdı kendini asan zenci, Bira içmez ağlardı, babası değirmenci, Sizden iyi olmasın, boşanmada birinci... Çok canım sıkılıyor, kuş vuralım istersen.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mugen
    mugen's avatar
    Erkek
    sir bunu yazdı

Fotoğraf video gibi anı içerecek ve sürekli elektrik bağlı kalmayacak depolama için ne önerirsiniz ? yani yedekleme yapılacak fişten çekilip dolaba kaldırılacak boyut sorun değil, silinmemesi önemli.

Google Photos :) 2 TB alana 49 TL veriyorum.

O mahiler ki derya içredir deryayı bilmezler.. .
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

Cevaplar için teşekkürler ancak kullanacak kişi çocuk. 500 gb yeter de artar bile. 

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo
    mugen bunu yazdı
    sir bunu yazdı

Google Photos :) 2 TB alana 49 TL veriyorum.

aslında şöyle birşey harddisk parasına yıllarca iş görüyor. üstelik bozulma derdi olmadan üstelik otomatik yedeklemeleri de açarak. eli yüzü düzgün bir harddisk olmuş 2bin lira. yılların toshibası vardı gerçi 20 yıllık belki ama 1 yıldır ellemiyordum geçen açtım içi bomboş. bi şekilde silinmiş herşey. neyse ki yedeğin de yedeği vardı.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
Toplam Hit: 508 Toplam Mesaj: 8
harici hdd önerisis