Taşınabilir Harici Disk Önerisi
-
Merhabalar, yıllar önce bir harici disk satın almıştım. TBT üzerinden. 70 TL'di yanlış hatırlamıyorsam. Tamir görmüş bir WD markaydı. :)
şimdi bir tanıdığımın çocuğuna lazım olmuş. Benden tavsiye istediler. kapasite olarak 500 gb yeterli. Ancak ne alınır neye ne kadar verilir çok bir fikrim yok.
Veri güvenliği çok da önemli değil. ucuz fiyat performans taşınabilir hdd tavsiyesi var ise alabilirim, teşekkürler -
5 tb portable (3.5 inch olmayan sadece gücü USB ile alan) seagete al geç hocam
-
hız istersen ssd taşınabilirler var o konuda samsung iyi ama pahalı gelir.
wd elements-> https://www.hepsiburada.com/wd-elements-500-gb-hdd-wdbuzg5000abk-tasinabilir-harddisk-pm-HBC00000CHYW1
bu tarz birşey işini görür hocam
-
500 gb den yukarı harici diskler eğer usb den güç alan 2,5 inc mekanik hdd ise hep sorun yaratıyor. Alırsan ssd al ama onda da gb arttıkça fiyat artar.
-
Fotoğraf video gibi anı içerecek ve sürekli elektrik bağlı kalmayacak depolama için ne önerirsiniz ? yani yedekleme yapılacak fişten çekilip dolaba kaldırılacak boyut sorun değil, silinmemesi önemli.
-
sir bunu yazdı
Fotoğraf video gibi anı içerecek ve sürekli elektrik bağlı kalmayacak depolama için ne önerirsiniz ? yani yedekleme yapılacak fişten çekilip dolaba kaldırılacak boyut sorun değil, silinmemesi önemli.
Google Photos :) 2 TB alana 49 TL veriyorum.
-
Cevaplar için teşekkürler ancak kullanacak kişi çocuk. 500 gb yeter de artar bile.
-
mugen bunu yazdısir bunu yazdı
Google Photos :) 2 TB alana 49 TL veriyorum.
aslında şöyle birşey harddisk parasına yıllarca iş görüyor. üstelik bozulma derdi olmadan üstelik otomatik yedeklemeleri de açarak. eli yüzü düzgün bir harddisk olmuş 2bin lira. yılların toshibası vardı gerçi 20 yıllık belki ama 1 yıldır ellemiyordum geçen açtım içi bomboş. bi şekilde silinmiş herşey. neyse ki yedeğin de yedeği vardı.