folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Taşınabilir HDD Veri Kopyalama

Taşınabilir HDD Veri Kopyalama

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SHaDeWRoX
    SHaDeWRoX's avatar
    Erkek

elimde 1GB Seagte HDD mevcut içinde yaklaşık 500 GB lik dosya var HDD yi pc bazen görüyor bazen görmüyor gördüğü zaman dosyaların yarısını açıyorum yarsını açamıyorum aynı şekilde yarısını kopyalıyor yarısını kopyalamıyor. Tamamını kurtarcağım bir program vs varmı ne yapabilirim 

Her yarın geriye kalan hayatımızın ilk günü....
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hayalet Avcısı
    TaRuZ
    TaRuZ's avatar
    Erkek

1 GB lık hdd ye 500 gblık veriyi sokarak dünya tarihine geçmiş oldun :D

Errare Humanum Est
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zande
    Zande's avatar
    Erkek

Hocam; windows kullaniyorsan cmd'den yapabilirsin. Linux ise terminalden. Var olan herseyi; bana hic sormadan kopyala diyeceksin. Bildigim kadari ile xcopy G: D:\Yedek /s /e /h komutu yeterli...

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    TaRuZ bunu yazdı

1 GB lık hdd ye 500 gblık veriyi sokarak dünya tarihine geçmiş oldun :D

+1 Güldüm. :)

Hdd nin kartını vidalarını sökerek, incitmeden kaldır, muhtemelen veri yollarının bağlantı kısımlarında oksitlenmeler oluşmuş. kolonya ile ve diş fırçası ile güzelcene, kontak noktalarını temizle ve monte et, büyük ihtimalle Hdd normal çalışma durumuna geri dönecektir..

ShockMan tarafından 21/Kas/17 17:52 tarihinde düzenlenmiştir

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheColtfire
    TheColtfire's avatar
    Erkek

Senin hdd gene arada calisiyormus benim iphone resimlerimin oldugu hdd suan pert olmus usb ile bagladigimda okumuyor.Okusa yiginla program var taraticam ama okumuyor.Sana tavsiyem usb ile bagladigin anda dokunma ve tarama yaptir windowsun kendi prosu ile kolay gelsin.

"Delilik şüphesiz aptallıktan daha iyidir, Delilik var olmuş bir zekanın yok oluşudur. Aptallık ise var olmamış bir zekanın var olmamaya devam edişidir!"
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serhat8102
    serhat8102's avatar
    Erkek
    TheColtfire bunu yazdı

Senin hdd gene arada calisiyormus benim iphone resimlerimin oldugu hdd suan pert olmus usb ile bagladigimda okumuyor.Okusa yiginla program var taraticam ama okumuyor.Sana tavsiyem usb ile bagladigin anda dokunma ve tarama yaptir windowsun kendi prosu ile kolay gelsin.

normal bağlayınca da mı okumuyor.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    dcpromo
    dcpromo's avatar
    Erkek

göte gelmiş hdd . İlerde bi raw olur durduk yere al başına belayı misali. O hdd den kurtulmaya bak aynı pğroblemleri ben de samsung 1tb da yaşadım sonuç hüsran ki allahtan verileri kurtardım. 

next next next install
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

hocam tavsiyem hızlıca hdd değiştir  birde artık çooookk özel birşeyler yoksa cloud yedek daha mantıklı gelmeye başladı abna piyasada 50-100 tl ye 1 tb mail ru hesapları var onları alabilirsin mesela kopyalama için teracopy yada total commander kullanabilirsin , yada diski get data back ile taratıp o şekildede kurtarabilirsin , ben genellikle bu tür durumlarda o usb hdd nin içini açık direk hdd yi pc ye baglayıp yapıyorum arada usb girişindede sorun olabiliyor.

Toplam Hit: 1169 Toplam Mesaj: 8
kurtarma