folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Taşınabilir Ssd Kutusu İçin Ssd Önerisi

Taşınabilir Ssd Kutusu İçin Ssd Önerisi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serseri_1453
    serseri_1453's avatar
    Erkek

Merhabalar arkadaşlar

Asus Tuf Gaming A2 Ssd kutusu aldım. Bu sadece kutusu için ssd önerisinden ihtiyacım var ne amaçla kullanıcaksan diyen olursa aile ferdlerinin telefonlarındaki resimler yedeklenecek 5 adet telefon

Sağlam kaliteli ve uzun ömürlü olması 

F/P ürünü olması

Drama gerek varmıdır.

1 Tb önceliğim ama 2 tbliğe yok demem

Önerilerinizi bekliyorum.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Yedekleme için kullanacaksan ve uygun fiyat arıyorsan neden SSD ile uğraşıyorsun ki HDD alsan daha mantıklıydı. SSD uzun ömür aranıyorsa Samsung'un üstüne tanımam ama oda pahalı işte.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serseri_1453
    serseri_1453's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Yedekleme için kullanacaksan ve uygun fiyat arıyorsan neden SSD ile uğraşıyorsun ki HDD alsan daha mantıklıydı. SSD uzun ömür aranıyorsa Samsung'un üstüne tanımam ama oda pahalı işte.

Yok başkan çok hdd bozan biri olarak gerekmedikçe tövbeliyim hdd almaya o yüzden ssd en azından düştü kalktı kolay kolay kırılmaz etmez elektrik sorunundan daha az etkilenir bunlar önemli benim için ssd kutusuna bilerek bu kadar pahallı aldım ki düştü kalktı etti su girdi olmasın diye aldım

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KotomineKirei
    KotomineKirei's avatar
    Erkek

edit : kutu m2 imiş. o yüzden samsung al geç hoacm. madem foto video vs yedekleyeceksin o zaman sağlamını alman en mantıklısı. biraz tuzlu ama yapacak bir şey yok.

KotomineKirei tarafından 08/May/25 00:06 tarihinde düzenlenmiştir

They were crying when their sons left. God is wearing black. He's gone so far to find no hope, He's never coming back. They were crying when their sons left. All young men must go. He's come so far to find the truth, He's never going home.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hypnot1c
    hypnot1c's avatar
    Erkek

-Sağlam kaliteli uzun ömürlü olması.-

Elektronik tamamiyle şans işi. Hangi marka model olursa olsun. Mesela ben Seagate HDD ile 5 6 kere sorun yaşadım ama sorsak foruma memnun kalan hiç bir sorun yaşamayan bir çok kişiyi bulursun. Model marka kronik bir durumu olmadığı sürece kimse uzun ömür garantisi vermez. Aygıtın bozulması halinde değişim garantisi verir firmalar bu yüzden. Veri güvenliği sağlayamaz. O yüzden bilinen markalardan bir tanesini alabilirsin. 

Asus Tuf Gaming A2 Ssd kutusu almadan önce NAS cihazı ya da o ssd kutunun raid li olanlarından önerirdim. İçine 2 tane SSD takacaksın ve x2 fiyat olacak ama biri bozulduğunda diğeri devreye girecek. İkisinin aynı anda bozulacağı bir senaryo zor olduğu için veri kaybı durumunu düşünmeyecektin.  

Kalite ve sağlam olması demek para demek. Yazdığın SSD kutu M.2 NVMe girişi olarak görülüyor. Samsunglara bakabilirsin mesela. Tavsiye etmediğim markalar ise James Donkey ve Sandisk in başlangıç temel düzey M2 SSD leri. 

Son olarak 1 TB hayatta yetmez. 2 TB bile az bana göre. 

Nerde o eski minecraftçılar. Unutulmadın X3uqM4 - Tahribatın yanlışlıkla banlanmış en bahtsız müridi. Böyle bir şans nasıl olabilir ? Banlanmış bir üyenin login olmaya çalıştığındaki IP sini sen kalk 1 gün sonra tahribata girerken nasıl denk geldiyse onun IP siyle gir. Bunu bir admin görsün fark etsin ve AB ban ı al şaka gibi :|
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serseri_1453
    serseri_1453's avatar
    Erkek
    hypnot1c bunu yazdı

-Sağlam kaliteli uzun ömürlü olması.-

Elektronik tamamiyle şans işi. Hangi marka model olursa olsun. Mesela ben Seagate HDD ile 5 6 kere sorun yaşadım ama sorsak foruma memnun kalan hiç bir sorun yaşamayan bir çok kişiyi bulursun. Model marka kronik bir durumu olmadığı sürece kimse uzun ömür garantisi vermez. Aygıtın bozulması halinde değişim garantisi verir firmalar bu yüzden. Veri güvenliği sağlayamaz. O yüzden bilinen markalardan bir tanesini alabilirsin. 

Asus Tuf Gaming A2 Ssd kutusu almadan önce NAS cihazı ya da o ssd kutunun raid li olanlarından önerirdim. İçine 2 tane SSD takacaksın ve x2 fiyat olacak ama biri bozulduğunda diğeri devreye girecek. İkisinin aynı anda bozulacağı bir senaryo zor olduğu için veri kaybı durumunu düşünmeyecektin.  

Kalite ve sağlam olması demek para demek. Yazdığın SSD kutu M.2 NVMe girişi olarak görülüyor. Samsunglara bakabilirsin mesela. Tavsiye etmediğim markalar ise James Donkey ve Sandisk in başlangıç temel düzey M2 SSD leri. 

Son olarak 1 TB hayatta yetmez. 2 TB bile az bana göre. 

Aslında kornik sorunu olmayan ssd derdindeyim.

Nas olayı aklıma gelmedi maksat direk telefona bağlayıp yedeklemek olarak düşündüm sadece resim ve video olucak sadece benim telde yüksek boyutlu gerisi normal boyutlu rahat yeter 1tb sandiksin hangi serisi önerirsin peki samsung un hangi serisi olsun derdindeyim pro mu evo mu evo plus mu kararsız kaldım

Toplam Hit: 179 Toplam Mesaj: 6
asus ssd 1tb 2tb