Tatil Tavsiyesi
-
Arkadaşlar önümüzdeki ayın 7 sinde yıllık izne ayrılıyorum. Tatile çıkacağım tabikide yalnız nereye gideceğimize daha karar vermedik, yanımda 2 tane daha arkadaşım var böyle çok pahalı olmayacak temiz denize yakın kahvaltısı ve akşam yemeği olan otel tavsiyesi yapabilir misiniz. Temiz düzenli biryerler lazım yani tavsiyelerinizi söylerseniz sevinirim karadeniz harici olursa birde
-
balıkesir ören taraflarında 3 yıldızlı oteller var ama 3 yıldız deyip geçme gayet iyiler ve ucuzlar pansiyonlar var + denizi mavi bayrak
-
Aydın didim taraflarında var mı acaba nokta atışı şu otele gidersen şöyle kalırsın diyebileceğiniz yada balıkesir taraflarında yani otel ismi verseniz bende yer falan ayırtsam
-
yok mu sayın müridler
-
Didime gelirsen;
- Altınkum harfiyat alanı gibi. Hiç bir özelliği kalmadı.
- Her gece, her yerde aynı müzikler, aynı simalar, aynı danslar saatleri, dakkaları belli hiç şaşmaz. Bıkkınlık gelir.
- Adam sövüşlemeye çok meraklılar esnaflar aç kalmış takabildiğine takıyor herkes.
- Kaliteli otel yok. Günlük kiralık evler çok pahallı.
Didimi unut. Akbük düşünebilirsin ancak tavsiye etmem. başka yerlere bak sen.
-
Ayvalık sarımsaklı akar çok güzel pansiyonlar var ben ordayım temmuzda 1+1 mutfağı içinde günlük 80 lira kişi başı 25 kusura geliyor yemeği de mangal filan yap balkonda ohhh miss cıvıl cıvıl
-
Kafa dinlemek süper deniz ve ucuz biryer arıyorsanız edremitin orası altınoluk derim. Akçayada yakın akçayda iyidir ama denizi fazla iyi değil.
-
abi otel pansiyon ismi falan söyleyin bana buralar güzelde :) yer ayırtıcam şimdiden yani
-
git madem 3 kafadarsınız çadır kurun doğa ile iç içe olun çıkın uludağa şimdi ormanda hava serin olur kışları karlı geçtiği için kar günüde çok oldugu için börtü böcekte olmaz yaşarsınız 1 hafta hayatı