folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Tatil Yeri & Otel Önerileri

Tatil Yeri & Otel Önerileri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Erkek

Merhaba arakadaşlar. Kız arkadaşımla tatil yeri arıyorum. Sadece otele verebileceğim fiyat 1500 lira ( 2 kişi ). Bildiğiniz önerdiğiniz bu bütçeye göre bir hafta güzel bir tatil yapabileceğim Akdeniz bölgesinde otel önerileri lazım. Saygılar

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Huerfanos
    Huerfanos's avatar
    Erkek

opusdei resepsiyona bekleniyorsunuz

Anarsistherif...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    manhyak bunu yazdı

Merhaba arakadaşlar. Kız arkadaşımla tatil yeri arıyorum. Sadece otele verebileceğim fiyat 1500 lira ( 2 kişi ). Bildiğiniz önerdiğiniz bu bütçeye göre bir hafta güzel bir tatil yapabileceğim bölge ve otel önerileri lazım. Saygılar

hocam ağva daha dün geldim yada avşa adası 2 yerde güzel nezihtir hareket arıyorsanda şile

Bazıları sadece konuşur bazıları ise hayalleri ile dünya'ya yön verir.. Mycity
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erick
    erick's avatar
    Erkek

ne zaman gideceğin çok önemli hocam fiyat konusunda, tatilbudur.com kullanan arkadaşlarım oldu memnun kalmışlardı sende ordan sana uygun olanlarına biraz bak istersen, bende geçen eylül başı tatile çıkmıştım o zaman bu siteden tatilsepetinden falan baya bilgi almıştım ama hiçbirine gitmemiştim:) sadece araştırırken faydaları oldu piyasa ve mekanlar hakkında.

Bir var,Bir yok..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Erkek

Hocam Akdeniz bölgesi istiyorum.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cracker
    cracker's avatar
    Erkek

alanyaya git. kampanyalar var şuan. yada 10gün bekle ramazan geliyor. fiyatları iyice düşüyor. En uygun kampanya fiyatları genelde burası veriyor.ara sıra takip edersin.

http://www.sehrikeyif.com/firsat_listele/firsatlar/oteller-138.html

Sana Verilecek En İyi Ceza Kısasa Kısastır, Şiddetli Bir Ceza Şehvete Esir Olanı Gaflet Uykusundan Uyandırır.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tengri
    Tengri's avatar
    Erkek
    manhyak bunu yazdı

Hocam Akdeniz bölgesi istiyorum.

ramazanda git, çok sakin olur hemde ucuz. Keyif yaparsın.

Ben Fight Clubı izledin mi? derken utanıyorum, adam İzlemedim. derken utanmıyor. Bi de nasıl güzel mi, diyo... Bi bitmediniz amk.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    cracker bunu yazdı

alanyaya git. kampanyalar var şuan. yada 10gün bekle ramazan geliyor. fiyatları iyice düşüyor. En uygun kampanya fiyatları genelde burası veriyor.ara sıra takip edersin.

http://www.sehrikeyif.com/firsat_listele/firsatlar/oteller-138.html

Bu sıte ıyıymıs hocam :) guzel ındırımlı gercekten hosuma gıttı daha once gormedım. herhangı bı sorun cıkmaz demı satın alımlarda?

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PHP-SEO Developer
    Erdem
    Erdem's avatar
    Erkek

Fiyatını biraz zorlar ama tatminkar olursun Ç Antalya - silience beach

Kuş adası - Holyday clup resort => Uygundur fiyatı yeni yolladım daha ailemi beğendiler. 3 kişi aile odası 4 gece 5 gün e 1500 lira verdim.

Ancak çocuk çok varmış biraz aile çok sanırım.  Eğer bunlardan rahatsız olursan Çocukların yasak olduğu otelleri araştırmanı öneririm.

Php for SEO nun ardından Php for Gcode (CNC)
Toplam Hit: 713 Toplam Mesaj: 9