Tatil Yeri & Otel Önerileri
-
Merhaba arakadaşlar. Kız arkadaşımla tatil yeri arıyorum. Sadece otele verebileceğim fiyat 1500 lira ( 2 kişi ). Bildiğiniz önerdiğiniz bu bütçeye göre bir hafta güzel bir tatil yapabileceğim Akdeniz bölgesinde otel önerileri lazım. Saygılar
-
opusdei resepsiyona bekleniyorsunuz
-
manhyak bunu yazdı
Merhaba arakadaşlar. Kız arkadaşımla tatil yeri arıyorum. Sadece otele verebileceğim fiyat 1500 lira ( 2 kişi ). Bildiğiniz önerdiğiniz bu bütçeye göre bir hafta güzel bir tatil yapabileceğim bölge ve otel önerileri lazım. Saygılar
hocam ağva daha dün geldim yada avşa adası 2 yerde güzel nezihtir hareket arıyorsanda şile
-
ne zaman gideceğin çok önemli hocam fiyat konusunda, tatilbudur.com kullanan arkadaşlarım oldu memnun kalmışlardı sende ordan sana uygun olanlarına biraz bak istersen, bende geçen eylül başı tatile çıkmıştım o zaman bu siteden tatilsepetinden falan baya bilgi almıştım ama hiçbirine gitmemiştim:) sadece araştırırken faydaları oldu piyasa ve mekanlar hakkında.
-
Hocam Akdeniz bölgesi istiyorum.
-
alanyaya git. kampanyalar var şuan. yada 10gün bekle ramazan geliyor. fiyatları iyice düşüyor. En uygun kampanya fiyatları genelde burası veriyor.ara sıra takip edersin.
http://www.sehrikeyif.com/firsat_listele/firsatlar/oteller-138.html
-
manhyak bunu yazdı
Hocam Akdeniz bölgesi istiyorum.
ramazanda git, çok sakin olur hemde ucuz. Keyif yaparsın.
-
cracker bunu yazdı
alanyaya git. kampanyalar var şuan. yada 10gün bekle ramazan geliyor. fiyatları iyice düşüyor. En uygun kampanya fiyatları genelde burası veriyor.ara sıra takip edersin.
http://www.sehrikeyif.com/firsat_listele/firsatlar/oteller-138.html
Bu sıte ıyıymıs hocam :) guzel ındırımlı gercekten hosuma gıttı daha once gormedım. herhangı bı sorun cıkmaz demı satın alımlarda?
-
Fiyatını biraz zorlar ama tatminkar olursun Ç Antalya - silience beach
Kuş adası - Holyday clup resort => Uygundur fiyatı yeni yolladım daha ailemi beğendiler. 3 kişi aile odası 4 gece 5 gün e 1500 lira verdim.
Ancak çocuk çok varmış biraz aile çok sanırım. Eğer bunlardan rahatsız olursan Çocukların yasak olduğu otelleri araştırmanı öneririm.