Tatil Yeri Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

baslık biraz sacma oldu ama neyse...

acil yardımınıza ihtiyacım var

tatilimin son gununde bi kızla tanıstım

oglen oteli terketmemiz yuzunden kızla kaynasamadım

kızın adını filan bilmiyorum sadece kardesinin adını biliyorum

otelin adı cesars temple belek

bir sekilde bu otelde 18 agustos -23 agustos arasında kalanların isimlerine ihtiyacım var

kardesinin adından kızın adını bulup facebook filan bi sekilde kızı bulmayı dusunuyorum hayal ediyorum:d

otelde kalanların isimlerini nasıl ogrenebiliriz oteli arasam vermicekler hani bi ayar filan ceksek

otelin yuzde 95 i rus bu yuzden turklerin isimlerini ogrensem rahat bulurum nasıl halledebiliriz bu işi

yıllardır tahribattayım ilk defa ciddi anlamda birşey istiyorum elinizden geliyosa bi yardımınız dokunsun şu kardesinize

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AKSU92
    AKSU92's avatar
    Erkek
    bence unutmaya bak ne olur ne olmaz.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozAnkaraguclu
    ozAnkaraguclu's avatar
    Erkek
    inş bulursun ama biraz samanlıkta iğne aramaya benziyo :|

"Milliyetin en belirgin niteliklerinden biri dildir. Türk milletindenim diyen insan her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz. " Mustafa Kemal ATATÜRK
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

odayı teslim ettikten sonra havuz basına indim bakındım bulamadım kızı acayip pişmanım adını sormadıgıma

hic bole bi ruh haline bürünmemiştim kafam allak bullak yaptıgım hic bişeyden zevk almıyorum. 

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sertan_06
    sertan_06's avatar
    Erkek
    bak kardeş şimdi jandarma da bi tanıdık lazım sana neden dersen bulabilceğin tek nokta var oda jandarmanın türkiyenin her oteline kurduğu kimlik bildirim programı var oteller günlük olarak otele gelen müşterilerin hatta personelin ismi cismi hepsi yazıo onu da kolay kolay kimseye vermezler.:)

spor akademisi hazırlık kurslarımız ankarada açılmıştır.tbt dekilere duyurulur.firtina_kickbox@hotmail.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek
    http://www.itiraf.com/platonikim/

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

amele_2 bunu yazdı:
    -----------------------------
    http://www.itiraf.com/platonikim/
    -----------------------------

aşık filan degilim kıza kafaya taktım bi şekilde cıkaramıyorum kafamdan

o kızı bulmam lazım yeterki ulasabiliyim kız benle konusmasın

antalyada  yasıyan belek tarafların bi murid yokmu gellan gidip oteli basalım dicek

halen antalya tekirova dayım 2gun filan daha kalıcam otele gidersem eve ailemin arabası deilde ucakla donmek zorunda kalcam ona da param yok bu yuzden napcamı bilemiyorum 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek
    ayrıyetten konuyu tekrar genele tasıma şansım yokmu aşka tasımıssınız ana sayfada cıkmıo bana da hic yardımı dokunmuyo boyle bi kıyak gecseniz çok iyi olur

Toplam Hit: 871 Toplam Mesaj: 8