Tatilciler Bana Dua Edecek Buyrun Yol Haritaları
-
SONY YOL HARİTASI
Kullanımı kolay Türkiye'dekilerde dahil, Tüm Avrupa şehirlerini içeren harika bir yol haritası yazılımı, Tek yapmanız gereken yola çıkılacak ve gidilecek şehirleri programa belirtmek, o size hangi güzergahtan gidilmesi gerektiğini, konaklama noktalarını, yol kesişimlerini, ve yolun ne kadar süreceğini hesaplasın.. Sizde herşeyi bilerek seyahat edin.. Kolay gelsin :)http://rapidshare.com/files/16127625/Sony.Route.Planner.Europe.4.05.rar
pass: www.soft-commander.net
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Mercedes-Benz Rota UygulamasıBu site de Mersedesin rota planlıyıcısı. Başlangıç ve bitiş yerini yazıyorsunuz en kısa mesafemi yoksa en uzun mesafemi onu seçiyorsunuz kriter ve maliyeti belirleyip hesaplayı tıklıyorsunuz.------------------------------------------------------------------------------------------------------------------TC. KarayollarıNot: (ç)alıntıdırsonyi kullandım menunum kaldımmercedes ii kaç para ttcağını hesapliyabilyonuz (yaklaşık)Tc karayollarını Sonymaptan sonra indircem -
Yanlış bir yola girdikleri vakit küfür etme olasılıkları da var :)
-
sağol kroo :)
-
ha bu arada rapid happy hourdu yumulun :D
-
HiTLeRFaN bunu yazdı:
-----------------------------kroo bunu yazdı:
-----------------------------TC. KarayollarıNot: (ç)alıntıdırsonyi kullandım menunum kaldımmercedes ii kaç para ttcağını hesapliyabilyonuz (yaklaşık)Tc karayollarını Sonymaptan sonra indircem
-----------------------------185 KB
biraz kucuk degilmi hajim?..
hitler bi onu indirmedim zaten o kalitesiz bişiy die hatırlıyorum
----------------------------- -
HiTLeRFaN bunu yazdı:
-----------------------------kroo bunu yazdı:
-----------------------------TC. KarayollarıNot: (ç)alıntıdırsonyi kullandım menunum kaldımmercedes ii kaç para ttcağını hesapliyabilyonuz (yaklaşık)Tc karayollarını Sonymaptan sonra indircem
-----------------------------185 KB
biraz kucuk degilmi hajim?..
-----------------------------belkide verileri netten alıyordur, gugıl ört gibi
-
hotboy indirdim baktım eski bişi ama kullanışlı
-
beyler bu rar dosyası şifre istiyo bilen varsa sony yol rotası
-
-
thanks