Tattoo-Dövme Çeşitleri
-

1.400'den FazLa o ŞeyLer Varr :)
http://rapidshare.com/files/86716941/Doevme.rar -
teşekkürler. işe yarar
-
eyvallah. hoca .. net sayı : 1660 tane tattoo ;)
-
Başlığı ilk okuduğumda adam dövmenin çeşidimi olur diye düşünmüştüm.O dövmelerden olduğu aklıma gelmemişti
-
HoRbY bunu yazdı:
-----------------------------
Dövme dedigin Sadece reSim oLmucak reSim anLamk icercek anLamLarIda yazan ßi$y oLSa daha ii oLurdu.
-----------------------------allah aşkına, ne dedin sen? vallahi anlamadım. Türkçeyle başka bir dil karışıkta.
-
TugrulBaba bunu yazdı:
-----------------------------HoRbY bunu yazdı:
Dövme dedigin Sadece reSim oLmucak reSim anLamk icercek anLamLarIda yazan ßi$y oLSa daha ii oLurdu.
-----------------------------allah aşkına, ne dedin sen? vallahi anlamadım. Türkçeyle başka bir dil karışıkta.
Bende 15 kere okudum, aynı duyguları paylaşıyoruz :/ -
TugrulBaba bunu yazdı:
-----------------------------HoRbY bunu yazdı:
"Dövme dediğin sadece resim olmayacak. Resim anlam içerdiğinden, anlamlarıda yazsa daha iyi olurdu." demeye çalışmış arkadaş
-
HoRbY bunu yazdı:
-----------------------------Peki neden doğru dürüst yazmamış. Böyle bir küçük bir büyük yazınca nooluyomuş acaba bunuda yeni gördüm hayırlı olsun tüm müridlere...