Tavlama Teknikleri Vardı?
-
arkdaşlar zamanınad burda bir arkdaş paylaşmıştı bildiğin kurs gibi bişey zırtapoz çakma kendini playboy sanan bir arkdaş çıkıp anlatıyordu.
döküman halinde baya vidyo vardı
şimdi bana onun orjinali olmasada.
youtube olur başka şey olur sadece bir vidyo su lazım.
hangisinin olduğunun önemi yok arkdaşa göstermek adına.
kimdi o herif?
-
Hocam salak kız nasıl tavlanır'ın adminini demiyorsun dimi? o büyük bir üstaddır, araştırmaları bilimseldir ve bildiğim kadarıyla kitap fln yayınlamıştır çünkü. Bayadır göremiyorum ben de
-
HolyOne bunu yazdı
Hocam salak kız nasıl tavlanır'ın adminini demiyorsun dimi? o büyük bir üstaddır, araştırmaları bilimseldir ve bildiğim kadarıyla kitap fln yayınlamıştır çünkü. Bayadır göremiyorum ben de
benimki üstat denilecek biri değildi saçları uzun bir adam dı bahsettiğim . amerikan filmelrini falza izlemiş izlenimi veriyordu:)
-
patates bunu yazdıHolyOne bunu yazdı
benimki üstat denilecek biri değildi saçları uzun bir adam dı bahsettiğim . amerikan filmelrini falza izlemiş izlenimi veriyordu:)
O o iste -
-
ZoRKaYa bunu yazdıpatates bunu yazdıHolyOne bunu yazdı
O o isteadı nedir ? nerden bulabilirm vidyosunu?
-
e-booku indirmem lazım :D
-
reklam olmasın ama bir zamanların fenasi abisi vardı ben orta okula gidiyordum o zamanlar bir araştır istersen :) orta son sınıftayım kıza el attım arkadan sonra tokat yedim :( ilk defa hayatımda bir bayandan tokat yedim :( kızın adını hiç unutmam bernaydı o gündür bu gündür bernalardan korkarım :)
WarHead tarafından 19/Ağu/12 18:52 tarihinde düzenlenmiştir