folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Tavşan Kızlar(Playboy)

Tavşan Kızlar(Playboy)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Playboy´un ünlü tavşan kızları sadece başarılı bir medya buluşu değildir. Çok daha eskilerde de vardılar. Tavşanlar ve yumurtalar bereketi simgelerler, tavşan´ın uğurlu sayılması tavşan ayağı inancında da bilinir, yumurta ise her çağda bolluğun, çoğalmanın ve döllenmenin simgesidir, paskalya yumurtaları da bu nedenle yapılır. Önceki yüzyıllardaki paskalyalarda delikanlı olmaya aday yetişkin erkek çocuklar ormana yumurta avlamaya yollanır ve bulduktan sonra ergin sayılırlardı. Tavşan kızlar hem uğurlu tavşanları, hem de ellerindeki sepetlerin içindeki yumurtalarla bol bol döllenmeyi simgeliyorlar. Yine de seksüel çağrışımlar var değil mi?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    veron61
    veron61's avatar
    Erkek
    bi de en çok iş gören hayvan vede yüksek doğurganlık ortalamasına sahip.. paso sikiş

to day is a good day to die
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    veron61 bunu yazdı:
    -----------------------------
    bi de en çok iş gören hayvan vede yüksek doğurganlık ortalamasına sahip.. paso sikiş
    benimde bi tavşan vardı aldıktan 1 hafta sonra 8 tane doğurdu.ardından yanına erkek tavşan getirtmedim..gerçi yavruların hiçbiri yaşamadı ama:D
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qaMbLer
    qaMbLer's avatar
    Erkek
    sirpence bunu yazdı:
    veron61 bunu yazdı:
    benimde bi tavşan vardı aldıktan 1 hafta sonra 8 tane doğurdu.ardından yanına erkek tavşan getirtmedim..gerçi yavruların hiçbiri yaşamadı ama:D
    sen yenişsindir onları ak

Burdan bütün kızlara sesleniyorum. Malın Varsa Zekatını Vereceksin Kardeşim
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iptal007
    iptal007's avatar
    Erkek
    yaw başlıkta bi çekicilik gördüm tawşan kız pileyboy felan karı marı war sandım bende :D hewesim kursağımda kaldı a.q :D
Toplam Hit: 3367 Toplam Mesaj: 5