folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder [Tavsiye] 15 Adet Android Tablet Alınacak

[Tavsiye] 15 Adet Android Tablet Alınacak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek

Selam Millet;

15 adet android tablet alacağız ve tablet başı max 300 TL verebiliriz. Fazla oyun oynanmayacak, genelde internet ve film/video izlemek için kullanılacak.

Aklımızda Samsung un şu modeli var

http://www.teknosa.com/urunler/125044147/samsung-sm-t110-galaxy-tab-3-lite-7-0-black-tablet 

1) Fiyat olarak buna yakın ama özellik olarak daha iyi ne bulabiliriz?

2)  Fiyat olarak daha ucuz ama özellik olarak  buna yakın ne bulabiliriz?

3) Alınacak ürün marka olmalı. DigiPad MonoPad Concorde gibi nereden geldiği nereye gittiği belli olmayan markalar olmasın. 

4) Garanti mutlaka olmalı. 

5) Ödeme nakit elden veya havale ile yapılacak. Paypal ve başka bir şey talep edilirse bakarız. 

6) Android sürümü çokta önemli değil. 

Tavsiyeler dışında ben sana satayım beri gel diyen arkadaşlar PM atarsa sevinirim. 

R10 a hiç bulaşmak istemiyorum, kazanacaksa murid kazansın. 

Saygılarımla

"We think too much and feel too little." By Charlie Chaplin from The Great Dictator.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Atakan
    Atakan's avatar
    Erkek

Bende ikinci el tablet var daha jelatini çıkaramadım 4.4 rom attım bide Roma tüm oyunları oynatıyor Chrome da sıkıntı oluyor arada oda neden anlamadım ama On Numara tablet codegen ama Room ile canavar oldu PC yandı satacam ama konu açma işteğim yok almaz diye kimse yok yanlızım heza çok 

Çılgın şeyh Müritleri coşturuyor...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    watervay
    watervay's avatar
    Erkek

Ainol Flame 7 inc tabletim var en fazla 2 ay kullandım. Garanti bitmiştir muhtemelen. Kutusu hdmi kablosu vs mevcut. Aldım fakat android sarmadı.Eğer olur dersen 250 den bırakırım.  

Syntax error..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fotografci
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek

O tablete yakın şu var 315 TL'ye ben verebilirim. Fiyatı daha uygun yapabilirim belki pazartesi fiyat almam lazım. Tablet başı 10 TL bile kar koymadım.

http://www.exa.com.tr/lenovo/tablet_pc_kategorisinde/lenovo_a750-513-23069.html

Senin yazdığın samsungu da 270 - 275 TL civarına verebilirim ikisi için de pazartesi günü tam fiyat alırım.

Lenovo'nun ekran çözünürlüğü ve işlemcisi daha iyi. Samsung 1.2 Ghz çift çekirdek, lenovo 1,3 Ghz 4 çekirdek.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek
    DarkSkull bunu yazdı

O tablete yakın şu var 315 TL'ye ben verebilirim. Fiyatı daha uygun yapabilirim belki pazartesi fiyat almam lazım. Tablet başı 10 TL bile kar koymadım.

http://www.exa.com.tr/lenovo/tablet_pc_kategorisinde/lenovo_a750-513-23069.html

Senin yazdığın samsungu da 270 - 275 TL civarına verebilirim ikisi için de pazartesi günü tam fiyat alırım.

Lenovo'nun ekran çözünürlüğü ve işlemcisi daha iyi. Samsung 1.2 Ghz çift çekirdek, lenovo 1,3 Ghz 4 çekirdek.

Linktekini örnek oldun die koydum. Yoksa elden 250 ye kadar buldum o tableti. Ama işte anlamıyorum tabletten. Dedigim gibi max 300TL. Hani dediğin Lenovo eder ona lafım yok ama bütçe bu şekilde. 

@watervay hocam tek almıyorum toplu olarak 15 tane alınacak. 

heza tarafından 29/Kas/14 22:21 tarihinde düzenlenmiştir

"We think too much and feel too little." By Charlie Chaplin from The Great Dictator.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fotografci
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek

Sadece exa'dan bayiliğim var farklı bir yerden fiyat alamıyorum o yüzden. Ürün alırken fiyatlarda indirim yapıyorlar bazen. 15 tane olunca belki biraz daha yaparlar dediğim gibi pazartesi sorup söylerim sana. Alış fiyatımı da söylerim farketmez üstüne ne kadar vereceğiniz konusunda anlaşırız :) Konuya para kazanma amaçlı yazmadım maksat işin görülsün.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Atakan
    Atakan's avatar
    Erkek

2 GB aşağı ram alma.  Codegen tabletleri var servis felan boş ama çoğu cinden geliyor rom desteği oluyor mesela benim tableti 10 inç 2 GB ram var MTK işlemci codegen verdiği rom 5 kuruş etmez netten buldum cindeki sürümün adını Roma indirdim Root yaptım cidden samsung tabletlerden iyi oldu heza.  O linkteki tablet Samsung’un hiç iyi değil kuzenim de var çakma Çin tabletleri bile onu geçer. N11 de codegen bul 300 TL üstüne kupon var zaten alırsın birşeyler bence.  İstanbulda olsam PC olsa sana ne analiz yapardım bilirsin severim seni Kanım kaynıyor 

Codegen Quantum 101 idi kalkmış pipo m8 olması gerek cinde Artes marka olarakta satılıyor türkiyede yanlış değilsem 

http://mobile.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=76235617

Atakan tarafından 29/Kas/14 23:29 tarihinde düzenlenmiştir

Çılgın şeyh Müritleri coşturuyor...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hometech ya da Probook olur mu?

lordvader89 tarafından 29/Kas/14 23:31 tarihinde düzenlenmiştir
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Liquid
    Liquid's avatar
    Erkek

Hepsiburada da vodafone tab3 199tl hocam. 6 ay 6gb int bedava ve vodem de bedava

İmzalamazsam ne olcak?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek

Selam arkadaşlar

Gelen pm leri arkadaş ile değerlendirdik biraz da kendisi bakınca model olarak kesin olarak bu tablette karar verdik. 

Şu an il dışındayım bir daha ki haftasonu % 80 ihtimalle alım yapacağız. Fiyat verebilecek arkadaşlar pm atarsa sevinirim. 

Model kesin olarak budur. Pm atanlara teşekkür ederim. 

http://m.teknosa.com/urun/bilgisayar/samsung-sm-t230-galaxy-tab-4-7-0-white-tablet/125044402 

Fiyat gelmezse artık kendi bulduğum bir yerden alacağım. 

Saygılarımla

Edit: model değişimi ile ilk mesajda ki fiyatı biraz yukarı çekiyoruz. 

heza tarafından 06/Ara/14 19:46 tarihinde düzenlenmiştir

Toplam Hit: 1136 Toplam Mesaj: 10