Tavsiye Dergi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

Arkadaşın tavsiyesi ile bu ay #tarih adlı dergiyi aldım sevdim

şimdi bir arkdaş düşünbil adında bir dergi önerdi.

bugün dışarıya çıkıcam tavisiye edeceğiniz bir dergi varmı sürekli takip ettiğiniz?

Aradığım özelikler şunlar.

Mesela sadece edebiyat sadece bilim tarzı dergiler olmasın mümkünse.

Ve yine mümkünse sırf reklam sayfalarından geçilmeyen salak dergilerdende olmasın.

Biraz böyle kıyıda köşede kalmış bilgileri bulabileceğimiz yeni ufuklar açıcak aydınlatıcak birşeyler arıyorum.

Web sayfası filanda tavsiye edebilirsiniz. İnternet özellikle türkçe siteler sanıyorumki çöp.

liste tarzı değil. gerçkten özgün ve kaliteli biryerlerden beslenmek istiyorum

Mod not. Konu kategorilerine ozen gosterelim.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SerYolcu
    SerYolcu's avatar
    Erkek

Derin Tarih

http://www.derintarih.com

Ondan çocuk olmamıştır (Kimsenin babası değildir). Kendisi de doğmamıştır (kimsenin çocuğu değildir). İhlas Suresi 3 üncü ayette bunlar yazar.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rajooonn
    rajooonn's avatar
    Erkek
    SerYolcu bunu yazdı

Bunu alırsan paran çöpe gider. 30 Ağustos Büyük Taarruz Savaşı'nın aslında olmadığını, Damat Ferit'in olmayan torunuyla röportaj yaptığını iddia eden, tarihle uzaktan yakından alakası olmayan bir tuvalet kağıdı markasıdır.

Tavsiyem ise şu adamların yaptığı dergiler. Belli bir sayıda seçtikleri konuyla ilgili bir içerik üretiyorlar, başka da hiçbir şeyden bahsedilmiyor. İçerik oldukça derin oluyor haliyle. Konusunu beğendiğin şeyler olursa alabilirsin.

Gece! Vampir değilim ama geceyi çok severim. Yalnızsın, oyun oynuyorsun monitörün ışığı ve kendin.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek
    rajooonn bunu yazdı
    SerYolcu bunu yazdı

Bunu alırsan paran çöpe gider. 30 Ağustos Büyük Taarruz Savaşı'nın aslında olmadığını, Damat Ferit'in olmayan torunuyla röportaj yaptığını iddia eden, tarihle uzaktan yakından alakası olmayan bir tuvalet kağıdı markasıdır.

Tavsiyem ise şu adamların yaptığı dergiler. Belli bir sayıda seçtikleri konuyla ilgili bir içerik üretiyorlar, başka da hiçbir şeyden bahsedilmiyor. İçerik oldukça derin oluyor haliyle. Konusunu beğendiğin şeyler olursa alabilirsin.

şimdi inceledimde  geçtiğimiz aylarda raw hakkında herşey adlı dergisini almıştım gayet doyurucuyd evet

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Austen
    Austen's avatar
    Erkek

Bu dönemde dergi satın almak bence çok lüzumsuz.

Kaliteli ve amacına uygun oluşturulmuş bir twitter takip listesiyle en kallavi dergiden daha çok şeyi daha seri öğrenebilirsin. 

Tabi takip listesinden kastım saçma sapan klon, beğeni peşleyen gereksizler değil. Direk kaynaklarından. En temizi böyle. Çağı yakalamak lazım.

Site tavsiyesi;

http://acikradyo.com.tr

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek
    SerYolcu bunu yazdı

böyle paçavralarla zehirlemeyin kendinizi, amacı tarih olan dergi okuyun tarihi amacına uygun eğip büken değil

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek
    Austen bunu yazdı

Bu dönemde dergi satın almak bence çok lüzumsuz.

Kaliteli ve amacına uygun oluşturulmuş bir twitter takip listesiyle en kallavi dergiden daha çok şeyi daha seri öğrenebilirsin. 

Tabi takip listesinden kastım saçma sapan klon, beğeni peşleyen gereksizler değil. Direk kaynaklarından. En temizi böyle. Çağı yakalamak lazım.

Site tavsiyesi;

http://acikradyo.com.tr

benim  o şekilde kafada ışık yakan birtane takip ettiğim insan var.

bir iki örnek verirsen belki bende severim seninkileri

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yanak
    yanak's avatar
    Erkek

Bi ara bütün dünya diye bir dergi vardı şimdi ne durumda bilmiyorum güzel bi dergiydi, tarih, teknolojik gelişmeler, Türkçenin kullanımı falan iyiydi yani.. 

Edit 

http://www.butundunya.com/index2000.php?p=3&

Hala varmış ya la.. 

yanak tarafından 16/Eyl/16 22:40 tarihinde düzenlenmiştir

Sene 2011 evliliğimin ilk ayları, pc başında Tahribat'da takılıyorum, açılış sayfa falan direk tahribat açılıyor. Bi gün hanım "beni mi daha çok seviyorsun Tahribatı mı?" dedi. "Hatun sen yokken Tahribat vardı." dedim, demez olaydım..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adsizcengaver
    adsizcengaver's avatar
    Erkek
    yanak bunu yazdı

Bi ara bütün dünya diye bir dergi vardı şimdi ne durumda bilmiyorum güzel bi dergiydi, tarih, teknolojik gelişmeler, Türkçenin kullanımı falan iyiydi yani.. 

Edit 

http://www.butundunya.com/index2000.php?p=3&

Hala varmış ya la.. 

@Yanak kardeşimin dediği dergiyi ben uzun zaman takip etmiştim. Gerçekten güzel bir dergi. D&R'larda hemen kasa önünde hala satılır.

"Algısız kavramlar boş, kavramsız algılar kördür."
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

dün karşıyaka değil bostanlıya gittiğimiz için dergileri alamadım . bulamadım orada.

dolayısı ile arayış devam ediyor 

Toplam Hit: 1192 Toplam Mesaj: 10
dergi