folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Tavsiye Edebileceğiniz Hesaplı UPS

Tavsiye Edebileceğiniz Hesaplı UPS

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

merhabalar

bu aralar çok fazla elektrikler gitmeye başladı. oyüzden bir adet ups almayı düşünüyorum. Tavsiye edebileceğiniz hesaplı,sağlam 2 gün sonra sorun çıkarmayak bir ups var mıdır ? 

Kasam daki güç kaynağı 600W, 1 monitor + 1 harici HDD bağlanacak

teşekkürler

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heredotcomp
    heredotcomp's avatar
    Erkek

Ben bugun 1kwa online ups aldım benimde 1 bilgisayar 2 hdd var inform premium lcd 1f-1f  bak istersen

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek
    heredotcomp bunu yazdı

Ben bugun 1kwa online ups aldım benimde 1 bilgisayar 2 hdd var inform premium lcd 1f-1f  bak istersen

ben daha böyle 200 TL civarlarında bakıyorum. :D bana kapatıcak süre versin yeter.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

up

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek

bizde inform marka var hocam ufak eski bişi valla canavar bir bak o markaya ucuzdur herhal bizdeki kaç senelik onu bile hatırlamıyorum

edit : bizdeki bu modelnekadar pahalıymış bukadar güçlü degildir herhal bizimki ama yıllardır sorunsuz kullanıyoruz

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/inform-guard-1500ap-line-int-k-guc-kaynagi-173435399

Absolut tarafından 07/Tem/15 17:03 tarihinde düzenlenmiştir

Nice babayigitler kirayi kim odeyecek, coluk cocuk ne yiyecek derdinden dolayi dunyayi degistiremiyor.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

1500 lere çıkmama gerek yok bence 850 gayet yeterli gelicektir diye düşünüyorum

http://www.vatanbilgisayar.com/tuncmatik-lite-ii-850va-line-interactive-ups.html#genel-bakis

aklımda şu var

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

Elektrik-Elektronik okuyan ağabeyimin arkadaşı kendisi yapmış böyle bişeyi, çok daha ucuza getirdiğini söyledi :)

Nasıl yapılır bilmiyorum ama bi bak istersen netten :)

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
Toplam Hit: 871 Toplam Mesaj: 7
elektrik elektrik ups