Tavsiye Edebileceğiniz Kaliteli Prof. Makine ?
-
Hocalar Şöle Kalıteli Çekimi Olan Yanı Fotoyu Faceye Koyduğunuzda Ben Prof makineyim dedirtice :)
Ön Tarafı Odaklı Arkası Bulanık Olsun. Ayarlanması Ve Renk Ayarı Güzel Olan Modellerden
Parası Şöle 600 ila 1.000 Tl Arası Prof mankinanın Tadinı Alabileceğim Bir Makina Varmı ?
Taksitle almak İstiyorum Daha Cebimizde Para Yok O Yüzden. Şimdiden Teşekkurler
-
öncelikle 600-1000 lira arası olanlar yarıpro olur anca. sana tavsiyem canon 500d yada 550d alman 1500 civarı ikiside 500d olanının yanında 75-300 lenste veriyorlarki tam senin istediğin fotoları çekmek için yani portre :) ön net arka bulanık yada arka net ön bulanık.. bu lensin fiyatı ise tam olarak bilmememle beraber 500 lira civarı diye hatırlıyorum
-
Silent_King bunu yazdı:
-----------------------------öncelikle 600-1000 lira arası olanlar yarıpro olur anca. sana tavsiyem canon 500d yada 550d alman 1500 civarı ikiside 500d olanının yanında 75-300 lenste veriyorlarki tam senin istediğin fotoları çekmek için yani portre :) ön net arka bulanık yada arka net ön bulanık.. bu lensin fiyatı ise tam olarak bilmememle beraber 500 lira civarı diye hatırlıyorum
-----------------------------Hocam Aslında Haklısın Şöle Düşündüm Kazancımı Arttırıp Sağlam Bişi Alıcam Ama Taksitle Almayı Düşüyorum. Yani Prof Olduğunu Belli Etsin Makıne :)
Şimdi Verdiğin Modele Bakıcam İnşllh Aklıma Yatar
Edit Sölediğin Model Nett Şu Şekil Çıkıyo Çoğunlukla Doğrumudur Hoca ( Canon EOS 500D 18+55 kit lens )