Tavsiye Edebileceğiniz Kaliteli Prof. Makine ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tuzlu Kahve
    EricNorthman
    EricNorthman's avatar
    Erkek

Hocalar Şöle Kalıteli Çekimi Olan Yanı Fotoyu Faceye Koyduğunuzda Ben Prof makineyim dedirtice :)

Ön Tarafı Odaklı Arkası Bulanık Olsun. Ayarlanması Ve Renk Ayarı Güzel Olan Modellerden

Parası Şöle 600 ila 1.000 Tl Arası Prof mankinanın Tadinı Alabileceğim Bir Makina Varmı ?

Taksitle almak İstiyorum Daha Cebimizde Para Yok O Yüzden. Şimdiden Teşekkurler

Bu plandan niye profil resmi değişmiyor
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

öncelikle 600-1000 lira arası olanlar yarıpro olur anca. sana tavsiyem canon 500d yada 550d alman  1500 civarı ikiside 500d olanının yanında 75-300 lenste veriyorlarki tam senin istediğin fotoları çekmek için yani portre :) ön net arka bulanık yada arka net ön bulanık.. bu lensin fiyatı ise tam olarak bilmememle beraber 500 lira civarı diye hatırlıyorum

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tuzlu Kahve
    EricNorthman
    EricNorthman's avatar
    Erkek

Silent_King bunu yazdı:
    -----------------------------

öncelikle 600-1000 lira arası olanlar yarıpro olur anca. sana tavsiyem canon 500d yada 550d alman  1500 civarı ikiside 500d olanının yanında 75-300 lenste veriyorlarki tam senin istediğin fotoları çekmek için yani portre :) ön net arka bulanık yada arka net ön bulanık.. bu lensin fiyatı ise tam olarak bilmememle beraber 500 lira civarı diye hatırlıyorum

-----------------------------

Hocam Aslında Haklısın Şöle Düşündüm Kazancımı Arttırıp Sağlam Bişi Alıcam Ama Taksitle Almayı Düşüyorum. Yani Prof Olduğunu Belli Etsin Makıne :)

Şimdi Verdiğin Modele Bakıcam İnşllh Aklıma Yatar

Edit Sölediğin Model Nett Şu Şekil Çıkıyo Çoğunlukla Doğrumudur Hoca ( Canon EOS 500D 18+55 kit lens )

Bu plandan niye profil resmi değişmiyor
Toplam Hit: 865 Toplam Mesaj: 3