folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Tavsiye Edebileceğiniz Tercüman/Tercüme Sitesi Var Mı?

Tavsiye Edebileceğiniz Tercüman/Tercüme Sitesi Var Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Beyler bazısı teknik bazısı legal döküman olmak üzere 50-100 sayfa yazılarım var.

Bunların bazısını googleda bulduğum sitelerde çevirttim fakat benim iyi ingilizcem var ve üşendiğimden çevirmiyorum.

Birkaç yer ile denedim Sonuca bakınca bana hep amatör geldi. Baya üstünden geçtim yazılarının.

Rusca almanca gibi bilmediğim dillere de çeviri yaptırmak istiyorum. Ama bunların kalitesini anlama şansım da yok.

Daha önce birlikte çalıştığınız memnun kaldığınız ekonomik ve güzel çeviren tercüme bürosu / tercüman var mıdır?

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    theagartaman
    theagartaman's avatar
    Erkek
    bir arkadaşım vardı bir tezini ingilizceye çevirtmek için 5000 tl istemişlerdi bir keresinde bence bu sana pahalıya patlar sen kendin çevirsen daha iyi olur bence ama ucuz tercümanlarda var.

bir mum diğer bir mumu tutuşturmakla ışığından bir şey kaybetmez
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bi bayan ögrenci var şeyh Ruscası ve ingilizcesi cok iyi uygun fiyata ona cevirtitirim istersen?

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Rusca anadili olan ve iyi İngilizce bilen bir arkadaş var ona uygun fiyata cevirtebilirim.

u235 tarafından 12/Oca/13 23:40 tarihinde düzenlenmiştir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tosun
    tosun's avatar
    Erkek

Nedense izzmarit geldi aklıma 

Benim tavsiye edeceğim şirket http://ceviri.tureng.com/

tosun tarafından 12/Oca/13 23:42 tarihinde düzenlenmiştir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    exception
    exception's avatar
    Erkek

şu sıralar rusça banada lazım. rusça sözleri ve ingilizce sözleri karşılaştırabilecek, hataları(eğer varsa) bulup düzeltebilecek, üst düzey dilbilimciler yardım etmek isterlerse bir pm kadar uzaklarındayım. en fazla 5 6 satır şeylerden bahsediyorum tabii.

A man may be born, but in order to be born he must first die, and in order to die he must first awake.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

firmalar pahalıya çevirir. bu işi yapan freelance tercümanlar bulabilirsin. bu sitede de vardır r10 tarzı yerlerde de var. teknik dökümanlar için bilişim

den anlayan birilerinin olması şart gibi aksi halde "sigorta" yı fuse yerine insurance olarak çevirirler :)  yaşanmış bir şey şaka değil yani :)

bildiğim kadarıyla genelde kelime sayısı üzerinden çevriliyor. 1000 kelime 35 lira falandı tabii dilden dile değişiyor. eğer firma ile çalşacaksan dikkat

etmen gereken direk o dilin tercümanı olması aksi halde bazıları uyanıklık yapıyor türkçeden ingilziceye sonra ingilizceden XXX diline çevirttiriyoruz

diyorlar. böyle yerlere karşı sormak lazım..

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emuxa
    emuxa's avatar
    Erkek

Rusça konusunda yardımcı olabilirim sorun olmaz benim için rusyada doğdum yane rusçam türkçem de iyi  yalnız eger hane çok sayfalı yazı veya belgeler olursa çok olmasada biraz para talep edebilirim :) hane rusların da dedidgi gibi bedava peynir sadece fare kapanında var :)

01100101 01101101 01110101 01111000 01100001
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi

İngilizce için ben yardımcı olabilirim. 

sigara değil, balık olan.
Toplam Hit: 882 Toplam Mesaj: 9