folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Tavsiye Edeceğiniz Güvenlik Kamerası?

Tavsiye Edeceğiniz Güvenlik Kamerası?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigana
    zigana's avatar
    Erkek

işyeri tek oda. gece de güvenlik açısından çalışabilmeli, çalışan personeli naklen ve arşiv olarak izeleyebilme, mümkünse herhangi bir bilgisayar olmadan direk modeme takılabilmesi .  yada iyi bir web kamera bu işi görürmü?

fiyat kalite yönünden en iyisi sizce hangisi? yada aramızda bu işi yapanlar varsa hemen acilen lazım.

Temel adalettir .
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ManiakRhifat
    ManiakRhifat's avatar
    Erkek
    hajı avermedia nın 4 kanal internetli dvr kayıt cihazları var onlardan ufak bir şey zaten birde 480 tvline gece görüşlü bir kamera alman senin işini görür ortalama 300-500$ patlar sana

eğer bir domates ışık hızına ulaşırsa kendisi ışık olur. bu sebeple ampulü yakdığınızda yanınızdan geçenlerin ışık mı yoksa domates mi oldunu bilemezsiniz. eğer ışık diyorsanız ışıktır, domates diyorsanız domatezdir. buna röletivite deriz.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Spacheata
    Spacheata's avatar
    Erkek

bıktım sizin gibilerden.her yer kamera işçinin özeli kalmadı bea.rahat bırakın insanları.

İŞYERLERİ HAPİSANE OLMASIN 

Ayrıca çok şekersin :)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigana
    zigana's avatar
    Erkek
    Spacheata bunu yazdı:
    -----------------------------

bıktım sizin gibilerden.her yer kamera işçinin özeli kalmadı bea.rahat bırakın insanları.

İŞYERLERİ HAPİSANE OLMASIN 

-----------------------------
       ne alaka kardeşim ya :D  işyerinde özel zaten olmaz. çalışan çıkar dışarda yapar ne yapcaksa. ayrıca çalışanın ne yapacağından ziyade çalışılıp çalışılmadığı sorun çıktığında ise ,mesela ben şu gün mutlaka öderim diyen müşteri ödemezse ben böyle bişey demedim derse; alırsın, bak kardeşim demişsin dersin. bir vergi mükellefi olda paranın pulun hesabı geceleri uyutmasın o zaman düşüncen değişir.çalışan bizim canımızdır ortağımızdır .ayrıca yine hırsızlık gasp vs.. için neden çalışanı rahatsız etsinki? zaten talep te yine kendilerinden geliyor :D

Temel adalettir .
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snak
    snak's avatar
    Erkek
    hacı sen nrdesin bilmiyorum ama istersen bi perpaya git bi bak orda envayi çeşit var bende kamera sistemleri sektöründe çalışıyorum ama bizim sattıklarımız seni aşar sonuçta 1 kamera :D

beni kaybetmek için uğraşanı ben kaznmak için uğraşmam
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dogan08
    Dogan08's avatar
    Erkek
    piyasada bir sürü kartla kamera ile çalıştım VGUARD kartın üzerine kart tanımam..Ama senin yerinde olsam eğer biraz paran varsa DVR Kayıt Cihazı alırım..Eğer bu konu da yardım istiyorsan yardımcı olabilirim.
Toplam Hit: 1131 Toplam Mesaj: 6