Tavsiye Mikroişlemci Kitabı ?
-
Mikroişlemci dersinde sorun yaşıyorum . bana tavsiye edebileceğiniz anlatımı güzel olan bir kitab ? anlatımı güzel olması baş şarttır. bizim hoca zart ediyo zurt ediyo çabuk çabuk geçiyor çünkü.
"c kullanılıcak
-
mikroişlemci derken? türü ? Atmelmi nedir? AT89XXXX ?
Asm mi kullanıcaksın C mi? nedir?
-
c kullanılıcak kusura bakma belirtmeyi unutmuşum. asm hafif gördük(1 ay) ama c ile deva edilicek
-
code_46 bunu yazdı:
-----------------------------
c kullanılıcak kusura bakma belirtmeyi unutmuşum. asm hafif gördük(1 ay) ama c ile deva edilicek
-----------------------------atmel AT89C51 mi hocam AT89C52 mi nedir işlemcinin adı türü?
-
Serdar çice CSS C ile Pic Programlama kitabını al hocam. Zaten genel kullanılanıda budur. Bendede var bu kitap gayet memnunum adam iyi anlatmış :D
-
bize önerilen kitap bu http://www.pandora.com.tr/urun.aspx?id=187160 bu kitap ayarında türkçe intelin cache main bellek flan filan bus ını ıvırını ıvırını anlatan bir kitap arıyorum
-
Holyzone bunu yazdı:
Serdar çice CSS C ile Pic Programlama kitabını al hocam. Zaten genel kullanılanıda budur. Bendede var bu kitap gayet memnunum adam iyi anlatmış :D
-----------------------------bnde serdar çiçeği önerecektim ama bnden önce davrananlar olmş.. :D
-
tavsiyeler için teşşkür ederim, ama bana intel mikroişlemcilerinin kitabı lazım.
-
Valla hocalar banada böyle bir kaynak lazım. Malum mikroişlemciler dersimize doçent geliyor. Malın kendiside bilmiyor.
-
imlegend bunu yazdı:
Valla hocalar banada böyle bir kaynak lazım. Malum mikroişlemciler dersimize doçent geliyor. Malın kendiside bilmiyor.
----------------------------bende konuya baktım; sevindim, biri yazmış dedim. kitap mı tavsiye etmiş acaba.. ama yok .. sende bendensin desene hocam :D