folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Tavsiye Tartışma Sitesi

Tavsiye Tartışma Sitesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

http://tr.arguman.org/

çok tatlı olmuş.

buradaki tartışmaları düşününce sevileceğine dair bir his oluştu içimde. 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Speedyy
    Speedyy's avatar
    Erkek

Konu başlıkları oldukça güzel. Yazılımcı veya tasarımcı değilim 
    Ama oldukça ilgimi çekti boş zamanım da girip konulara ilgi çekenlere 
    Göz gezdirebilirim. 

Ve şu beni ben kadar iyi anlattı ; " Fazla özgürlük yalnızlıktır. " 

Bu bir parodidir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iSoCan
    iSoCan's avatar
    Erkek

Bir girip bakayım dedim yine sinirlerim bozuldu amk saçma salak cevaplar ekşiyede ve 1 haftadır girmiyorum milletin egosu salak salak geyikler cevaplar ama kurtuldum bu alıskanlığımdan yenisine gerek yok 

Milletin bağımsızlığını, yine milletin azim ve kararı kurtaracaktır.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SkynetX
    SkynetX's avatar
    Erkek
    iSoCan bunu yazdı

Bir girip bakayım dedim yine sinirlerim bozuldu amk saçma salak cevaplar ekşiyede ve 1 haftadır girmiyorum milletin egosu salak salak geyikler cevaplar ama kurtuldum bu alıskanlığımdan yenisine gerek yok 

siktir edin ekşiyi mekşiyi

reddit, quora gibi yerlerde takılmak en iyisi. ingilizcem mükemmel değil ama anlıyorum.

Google ilgili soru soruyosun mesela, hooop biri çıkıyor, 10 yıldır Google 'da çalışıyorum ben cevaplayabilirim falan diyor.

negzel ya :))

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek
    iSoCan bunu yazdı

selam ego

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iSoCan
    iSoCan's avatar
    Erkek
    SkynetX bunu yazdı
    iSoCan bunu yazdı

reddit, quora gibi yerlerde takılmak en iyisi. ingilizcem mükemmel değil ama anlıyorum.

Google ilgili soru soruyosun mesela, hooop biri çıkıyor, 10 yıldır Google 'da çalışıyorum ben cevaplayabilirim falan diyor.

Redditte anca adamların odalarına yaptığı modların fotoğraflarına  bakıyorum :)

Milletin bağımsızlığını, yine milletin azim ve kararı kurtaracaktır.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erenn
    erenn's avatar
    Erkek
    iSoCan bunu yazdı

ne gerek var değilmi farklı düşüncelere,tahribatta bile konuları senin görmek istediğin şekilde düzenleyelim mazallah sinirin felan bozulur.kafaya bak amk

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adrenalinn
    adrenalinn's avatar
    Erkek
    SkynetX bunu yazdı
    iSoCan bunu yazdı

abi bunlarin yanina medium'uda eklemeni siddetle tavsiye ederim

Failure is an option, fear is not.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PcK0
    PcK0's avatar
    Erkek

Tam konuya girerken "hadi lan ağız dolusu küfürlerle tartışıp rahatlayabileceğin tahribattan başka yer var mı?" demek için giriyordum. Konu içeriği güzelmiş :D

Sadece bi imza..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angels_demos
    angels_demos's avatar
    Erkek

favorim quora. günlük digest gönderiyor. onlar bile epey ilgi çekici oluyor. ancak bu sitenin tasarımını/mantığını çok beğendim. ingilizcesi de varmış

Toplam Hit: 1259 Toplam Mesaj: 10
argüman